Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Phobios aneb dva roky členem komunity


2.1.2023 17:38

Přeji hezký večer všem, kteří toto čtou.

Po dvou letech co jsem členem komunity jsem se rozhodl, že vám zde napíši menší představení.

Jak to vše začalo.
Narodil jsem se před 19 lety ve Znojemské nemocnici. Narodil jsem se již tak do dosti početné rodiny. Mám dvě starší sestry a já jsem nejmladší potomek svých rodičů, což mohou brát jako úspěch, úspěšně se jim povedlo dovést cestou života k dospělosti tři jejich děti. Již jako malý kluk sem byl dosti samostatný, dali jste mi pár autíček, posadili na místo a klidně jste mohli odejít na dvě hodiny pryč a našli jste mne na tom stejném místě. Jako dítě jsem měl neskutečně velkou představivost, u které mi je nyní líto, že jsem časem o ní přišel. Touto kreativitou jsem dokázal i ve školce z běžného dne udělat dosti zábavnou hru i pro jiné děti, které se mnou tenkrát byli ve stejné třídě jako já. Docela dobře si ještě ze školky pamatuji několik představení, které jsme tvořili pro naše rodiče a pro naši zábavu. Například Vánoční představení, kde jsme se všichni chlapci převlékli za čerta či mikuláše a děvčata za anděla, nebo představení typického, dědeček a babička tahají řepu ze země, kde jsem si já zahrál přímo dědečka. Dobře si taktéž ještě pamatuji dobrého kamaráda jehož jméno zde nebudu uvádět. Dosti jsme spolu tropili neplechu ale většinou s humorem a vždy jsme si to poté napravili.

Základní škola
Když přijdu k témě základní školy, tak ta byla výborná již od prvního stupně až po ten druhý do deváté třídy, vždy jsem měl super kolektiv lidí kolem sebe a učitelé byli taktéž fajn. Nerad se učím, jsem spíše na manuální práci tudíž jsem byl rád, že jsem prošel základkou tak tak. No a v devátem ročníku přišlo na rozhodnutí kam se dále vydat. Měl jsem vybranou školu automechanika a následně z hecu se sestrou kadeřníka.

Střední škola
Se sestrou jsme se docela rádi hecovali tak jsem to přijmul a místo na automechanika jsem šel na kadeřníka. Někdo by si řekl, to jsi se musel mít jako v ráji, mezí samými ženami..no ani né, bylo to takové smíšené, občas byla skvělá péče zvlášť, když jsme se učili holení, to jsem měl vždy skvělý relax a rozmazlování. Třída byla fakt skvělá pamatuji si je moc dobře a i těch nespočet hodin zábavy co jsme spolu zažili. Ovšem pak se mi stala dosti nemilá věc, kdy osoba z kolektivu o mne začala vynášet docela nehezkou pomluvu a jelikož to byla třída plná holek, tak se to hodně rychle rozneslo a já začal do školy chodit s velkou nechutí, naschvál jsem začal zaspávat a upadl jsem do svého depresivního období. Začal jsem se díky tomu ve všem zhoršovat a mé známky dosti klesaly natolik, kdy třídní učitelka přišla za mnou s návrhem na změnu oboru. Upřímně jsem pořádně nevěděl co v tu chvíli chci ale po delším přemýšlení jsem jí na to kývl a řekl jsem, chtěl jsem jít na automechanika tak to zkusím, třeba mi to půjde a tak jsem na začátku třetího ročníku kadeřníka(ano, to byl poslední ročník) ukončil studium a přešel na obor automechanik do prvního ročníku. Vyměnil jsem bandu holek za bandu kluků, no doslova ve třídě nemáme žádné děvče. Po chvíli jsem rychle zapadl do kolektivu a máme fajn bandu. A musím říci, že změny nelituji. Od dob co jsem přestoupil je moje psychická stránka o mnohem lepší a našel jsem se v tom co mi v životě chybělo, auta. Již v 15 sem mírně pokukoval po autech ale nebylo to to, co nyní, nyní se na nich  strašně rád učím a nejvíce mne baví dělat generálky motoru, rozložit si to, složit dohromady, vyžívám se v tom.

Phobios na platformě Leosight
Můj objev Leosightu sahá někdy do listopadu roku 2020 kdy jsem projížděl facebook a na youtube občas zahlédl nějaké to video z FiveM, řekl jsem si, že bych to rád zkusil ovšem nemám na to techniku. Začal jsem hledat alternativy a na Facebooku mi začala vyskakovat Ratajem placená reklama na MTA San Andreas Skimo Roleplay. Dlouho jsem se přemlouval, že to bude jen nějaká blbost ale nakonec posledního prosince roku 2020 sem to zkusil. Registroval jsem se, stáhl MTA a vlezl na server, stáhl si textury vozidel, rozhlédl se kolem, něco málo jsem zkusil poerpit ale moc mi to nešlo tak sem si zalezl do prostor autoškoly a vypl to. Přeci byl Silvestr tak jsem šel slavit s rodinou. Před spaním mi to nedalo a začal jsem na Youtube hledat nějaké tutoriály či něco souvisejicího se skimem abych se něčemu přiučil. Díky tomuto hledání jsem našel Ratajovo videa ohledně starší verze skima, tou dobou i teď je, spousta mechanik podobná jako nyní tak jsem se naučil něco málo erpit a začal jsem. Stanovil jsem si cíl, tenkrát se mi strašně moc líbil Nissan 350z, to byl cíl, který jsem chtěl na skimu dosáhnout, tudíž začal obrovský grind penězí, kdy jsem jezdil delivery. Ano skutečně delivery né kamiony. Po vydělání v díky delivery jsem si zakoupil svůj první Nissan 350z. Tou dobou jsem již lehce díky RP poznal @Lexikonn, kdy jsem následně Leximu pomohl vybudovat jeho CRN a seznámil se takto s @Puding a mnoho dalších skvělých lidí. Po asi 600 nahraných hodinách sem si řekl, že bych se mohl zkusit přihlásit do helper teamu. Čekal jsem nějakou chvíli ale nikdy jsem ani nedoufal, že mne vezmou a ejhle pár dní na to, se ozval SedliX pod mojí přihlášku, proběhl pohovor a bum stal se ze mne helper. Upřímně nikdy jsem nečekal, že se stanu helperem či něčím víc jako nyní. A nyní mám na skimu nahráno 4185 hodin a toto číslo stále vzrůstá a největší dík bude patřit @LadyHope díky které sem nahrál skoro již dva tisíce hodin, děkuji ti, že jsem díky tobě nolifer.  Největší motivací tenkrát pro mne se hnát do Helper teamu byl Lexi a Pudi, kteří tou dobou byli oba dva členem admin teamu. Uplynula nějaká doba a já se následně stal adminem a..tento příběh už asi vyprávět nemusím každý si ho domyslí.

Nom long story short, nějaké mé představení o mně, které jsem plánoval již delší dobu ale nikdy sem k tomu nenašel dostatek odvahy. Snad sem Vás nějak neunudil a nebudete mne kamenovat za každou gramatickou chybu. Děkuji za váš čas a mějte se hezky.

2.1.2023 17:47, odstraněno 2.1.2023 17:47 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~43