Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Policistu Jménem Andrew O´Bryan


Develon

Hráč

40
2.1.2023 19:34, naposledy upraveno 2.1.2023 19:36 uživatelem Develon

Zdravím , rád bych vznesl stížnost na policistu již  zmíněného Andrewa OˇBryana. Začalo to tím že mě našli PSA na Montgomerry , v té době mi to spadlo , ooc na mě počkali , po domluvě začala honička. Od PSA a honiček sem očekával že v rámci RP to bude vypadat že bude nahánění , tomu se nebráním , to je vše v pořádku , měli by se pokusit o nějaké pitstopy ,zastavení  či tak. Ovšem nepřijde mi správné že , a to bohužel dělá jen výše zmíněný policista, opět sahá po zbrani. Netrvrdím že mířil na mě, mířil na kola. Ale podotýkám že než on začal střílet , já sem se nepokusil ho nějak ohrozit , nebrzdil sem ho , nezkoušel jsem ho rammovat , nic z toho. Ano , já osobně jsem po prostřelení předního kola ještě chvíli jel , ale pneumatika mi neupadla , mohl sem holt ničit auto a jet na prázdném. Následně jsem to naboural a z auta vylezl. Nicméně v rámci RP by se psa měla pokusit o více pitstopů a technik , pokud policisté sami vidí že z druhého auta se na ně nestřílí a tímpádem nejsou v ohrožení života. Děkuji za vyslechnutí této stížnosti.

 

2.1.2023 19:43

Bylo by vhodné, abys ke své stížnosti doložil nějaké důkazy, bez nich je to pro mě pouze pouhé tvrzení s nulovou řešitelností.

Develon

Hráč

40
2.1.2023 19:44

Jediné co mohu doložit jsou logy , tam možná pujde vidět střelba , nekontroloval sem to , zmíněný policista by měl mít video , pokud se nemýlím tak se přece honičky a takové věci natáčejí.

 

2.1.2023 19:50, naposledy upraveno 2.1.2023 20:02 uživatelem Dzardys

Vzhledem k tomu, že vidím, jak je napsaná tato stížnost, jsem přesvědčen, že následující věty budu asi dost litovat, každopádně... Pošli mi ty logy.


Otevřu logy, první, co na mě vyskočí...

Ale notak, to snad nemyslíš vážně, už i ty?

Tohle snad asi ani netřeba komentovat... A pak klasicky vyvolání OOC situace, poněkolikáté.


Já zcela chápu tvé rozhořčení, nicméně snažíš se stěžovat si na někoho, kdo zcela zjevně pravidla neporušil, pouze si usnadnil tvé dopadení, načež možností a důvodů k zastavení jsi měl víc než dost. Oukej, ať si klidně vyzním jako někdo, kdo jim nadržuje, ale já v tom porušení pravidel zkrátka nevidím.

Pokud je to nějaký problém, tak jedině ten IC. Naopak na tvé straně z jednoho logu dokážu vykoukat důkazy k několikadennímu banu, a to se bavíme jen o jednom logu. Samozřejmě, že tě trestat nebudu, rád bych však, abys předtím, než budeš podávat morální stížnosti, přehodnotil i to, jak se k RP stavíš ty sám. Protože v tomto případě na tom nejsi o nic lépe než zmiňovaný O'Bryan.

Z mého pohledu je situace v pořádku, pokud si chceš přesto stěžovat, řekl bych, že mnohem větší úspěch budeš mít například u Inspektorátu PSA.


Powered by LeoSight IFS
LT~59