Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podnět pro PSA - nahlášení uživatele Irisu za porušení trestního zákoníku


Holub

Hráč

46
5.1.2023 19:31, naposledy upraveno 5.1.2023 19:32 uživatelem Holub

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Podatel: Raymond Brantley
Věc: Podnět pro PSA - nahlášení uživatele Irisu za porušení trestního zákoníku


Dobrý den, vážení policisté,

tímto elektronickým podnětem bych chtěl podat trestní oznámení na uživatele Irisu @michalnebrta36 (očekávám, že se dotyčný takto i jmenuje). který se dopustil porušením trestního zákoníku č. 14/2020, čl. 3, §22, který hovoří takto:


§22 Pomluva - kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na 2 hodiny.


Uživatelský profil dotyčného je založen na křivých obvinění osob, které dotyčný vždy zachytil bez jakéhokoliv souhlasu z jejich strany a za zcela náhodných či nevhodných okolností. Mě zachytil během řešení dopravní nehody s kolegou mého známého, přičemž mě na dané fotografii označil za drogového dealera, zatímco kolegu označil na základě rasistických stereotypů za vlastníka večerky. Na dalším z přiložených snímku osočuje návštěvníka Bellevillu (opět) za prodejce drog, tentokrát údajně nezletilým. Pokud tomu tak skutečně bylo a dané porušení zákona nenahlásil, sám se tím dopouští trestného činu, kdy příslušné orgány neupozornil na danou skutečnost.

Děkuji vám předem za vyřešení tohoto podnětu

s pozdravem,

Raymond Brantley


Přílohy


cjksjDJ.png – Obrázek, 281 kB
Stáhnout >
fsdhAJ.png – Obrázek, 304 kB
Stáhnout >
profil.png – Obrázek, 304 kB
Stáhnout >

 

 

5.1.2023 23:10

Vážený pane Brantley,

Na základě vašeho elektronického podnětu bude zahájeno vyšetřování protiprávního jednání uživatele sociální sítě IRIS - „@michalnebrta36“ a v případě prokázání viny jeho řádné potrestání dle trestního zákoníku 14/2020, článku 3, paragrafu 22 - pomluvy

Za přílohu děkujeme, určitě pomůže.


S přáním hezkého zbytku dne,

por. JUDr. George Wimar Fitzler.
Důstojník hlídkové služby.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo