Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Úprava dopravního značení po celém SA


FRANTMAN

Hráč

4
5.1.2023 20:54

Zdravím vás

 

Mne osobně napadlo že by nebylo na škodu přidat pár nových značek a udělat pořádek. Např na výjezdu z LV směr Bayside to označit jako dálnici, Při vjezdu do LV to označit třeba jako Silnice pro motorová vozidla. Z mého pohledu by to vypadalo o něco lépe ty silnice a ničemu by to nevadilo, Dále by to mohlo pomoct ujasnění maximální rychlosti apod.

Qermo

Hráč

16
6.1.2023 15:02

Jasně, návrh supr, to určitě. Nikdo by to nedodržoval, ale tohle jsou vedlejší fakty. Teď jde spíše o to, že by si to měl řešit IC cestou, než takhle.

16.1.2023 11:11

Podle mě, kdyby jsi podal návrh ICly tak by to možná i šlo. Ale nevím jak by s tím souhlasil Kongres. Určitě by to bylo zajímavější pro RP a celkově pro server by to byl přínos.

 

VajkoChlpko

Hráč

58
16.1.2023 14:41

Zopár značiek je v procese od septembra 😢. Tých návrhov na dopravné značenie by mohlo byť mnoho, avšak v konečnom dôsledku aj tak každý jazdí ako tupec, takže to je iba taká malá formalitka.

Holub

Hráč

46
16.1.2023 14:44

V první řadě je to IC věc, tudiž bych to směroval jinam. Třeba sem > https://leosight.cz/forum/132

V té druhé je zde to, co zmínil Vajko/Brego - v konečném důsledku jezdí alespoň 90% jako tupci, takže... je to asi jedno?

A v té třetí, hezky na závěr - je to vůbec potřeba? V zákoně o provozu na pozemních komunikacích je uvedená většina věcí, na jejichž základě lze VYDEDUKOVAT co a jak dělat na daném úseku.


Powered by LeoSight IFS
LT~48