Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na změnu sirén

1 2 3



Regi

Hráč

21
7.6.2020 14:27

Mám návrh na nové sirény (modernější) pro všechny IZS složky. Jak primární tak i sekundární sirény a bzučáky.

Ve hře je pouze primární siréna. Chtělo by to přidat do hry i sekundární sirénu, bzučáky to je na vás.

 

7.6.2020 14:29

Sekundární ani ne akorát by ti zdržovalo... "bzučáky" ve hře už jsou je to jako item výstražný klaksón mám pocit.

Regi

Hráč

21
7.6.2020 14:31

No sekundární jsou potřeba v realitě taky není jen primární siréna.

7.6.2020 14:47

Nemůžeme se řídit vším dle reality.

7.6.2020 14:51

V realitě máme v autech asi čtyři nebo pět tónů a k tomu elektrický klakson. Já osobně bych to ve hře využíval, ale myslím, že moc dalších lidí by nebylo. Hlavním argumentem, který by proti mohl být, je hustota provozu, která ve hře není až tak velká.

Co bych skutečně uvítal je elektrický klakson, který zmiňuješ (myslím, že to je ten "bzučák"). A to z toho důvodu, že hned před nemocnicí máme stopku. Méně by se používala siréna, méně by to trhalo uši.

Součtem jsem pro, ale asi to není prioritní návrh. 

Kubby

Hráč

57
7.6.2020 15:00

Ahoj, důvod proč je ve vozidle pouze jedna siréna je jednoduchý. 

Lidi zapínájí více siren, a předešlé nevypnout, jen přepnout, a tím se to zabuguje.. Ty slyšíš, že je máš vyplé, ale ostatní, že ne.. To je důvod, proč je na serveru jen pár sirén, jako primární.. Určitě mi dá za pravdu Paradoxx, či arcí.. 

S pozdravem, 

Kubby [Hráč]

7.6.2020 15:09, naposledy upraveno 7.6.2020 15:10 uživatelem SedliX

Věřím, že by to šlo udělat "blbůmvzdorně," tedy aby nešlo zapnout víc sirén najednou. 

Například tak, že by sirény byly přepínací. Klávesou (standardně <n>) je zapneš. Mohlo by to fungovat např. tak, že dlouhým podržením tlačítka zapneš/vypneš VRZ, stiskem přepneš tón z jedničky na dvojku a zpět. Podobně vlastně funguje i původní herní VRZ - stiskem zapneš, přidržením změníš tón.

Stejně tak by to mohlo fungovat tak, že klávesou, opět např. <n>, sirénu zapneš a jiná tlačítka budou sloužit pro přepínání tónů. 

Nevím tedy, jestli by to fungovalo, jak si představuji - tedy že by to eliminovalo problém, který Kubby zmiňuje, ale teoreticky mi to smysl dává. :D 

Jak to je s tím klaksonem vlastně nevím. V sanitkách ho určitě nemáme. Klasický klakson, který je normálně ve hře, není dost pronikavý, aby se dal využít místo VRZ. Proto myslím, že by i stačilo nastavit klakson tak, aby v případě zapnutých /strobo fungoval jako elektronický klakson, jehož hlasitost by odpovídala VRZ. 

Regi

Hráč

21
7.6.2020 15:51

Ve hře by se to využívalo hodně si myslím. A když je pouze jedna siréna jen kvůli lidem, kteří by nevypínali sirény tak by se to vyřešilo tak jak tu popisoval hráč SedliX. Nebo by se to používalo tak, že zapnu primární sirénu N vypnu a zapnu jinou pomocí jiné klávesy. Napsalo by se používání sirén do poznámek každé IZS složky.

Jde mi o to aby ve hře byly 2 sirény u IZS vozů. Jsem ochoten poskytnout tomuto serveru moje propracované české sirény. 

sammael02

Hráč

21
7.6.2020 15:54, naposledy upraveno 7.6.2020 15:55 uživatelem sammael02

Plně s tímto souhlasím.

Lofanek

Hráč

31
7.6.2020 16:17

Taktiež súhlasím.

Mohlo by to fungovať aj cez klikanie, po nastúpení do vozidla by sa zobrazila tabuľka s výberom tónov sirén a s majákmi, po stisknutí M by sa jednoducho zvolil tón sirény (inšpiroval som sa maďarským RP serverom)

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~91