Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban


xyzxd

Hráč

9
7.1.2023 01:52

Zdravím medzi tym čo som dostal ban tu boli sviatky vianoce a novy rok prajem rovno každemu všetko dobre do noveho roku a nech sa vam dari už trošku neskor ale nevadiii.

Chcel by som si požiadať o unban alebo skratenie banu urobil som dost chyb a porusil pravidiel na tomto servery lutujem to a chcel by som to zmenit a zacat normalne odzaciatku u vas znova erpit ak by to bolo mozne bol by som velmi rad pravidla opat porusovat pravidla nabudem a budem ist prikladom ostatnym hracom bez porusenia pravidiel a nejakych nadavok atd... Mrzi ma co som urobil kolko pravidiel porusil kolko banom podostaval ale chcel by som to znova u vas skusit bolo by fajn ak by ste mi dali poslednu sancu.


SCREEN BANU


xyzxd

Hráč

9
10.1.2023 21:54
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post, nadbytečné vyjadřování (můžeš použít úpravu příspěvku)
17.1.2023 15:09

Ban ti bude sundán ale tak jednoduché to mít nebudeš. Jako ostatní dostaneš podmínku a to že pokud kdykoliv a kdekoliv porušíš jakékoliv pravidlo a bude ti dan ban od kolegu čí ode mě, tak se ti automaticky hází permanentní znovu. A také doufám že jsi se jíž naučil slušným mravům.


Powered by LeoSight IFS
LT~32