Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


fuky02

Hráč

4
8.1.2023 14:30

Zdravím Komunita Leosight

Chcel by som požiadať o UNBAN mám moju 2 permu .. Ban som dostal ani nepamätám kedy ale viem že to bolo za troll. Myslím si že za tú dobu som sa ukludnil a spamätal veľmi dobre a chcel by som zase si zaerpit a hrávať to normalne ako človek a nie ako cvok čo to trollí. Neviem čo viac k tomu napísať asi iba to že ma to mrzí. 

s pozdravom vagabund a čávo fuky02

11.1.2023 10:13

Ahoj. Na to že to má být žádost o druhou UNPERMU tak je toho velice málo. Kdyby jsi projevil větší snahu a zájem, tak by jsi možná šanci měl. Ale bohužel.. Nesmyslím si že tohle dopadne pozitivně. Hezký den :)

28.1.2023 01:01

No, s žádostí sis sice nedal moc práce, tvá historie téže vypovídá o tom, že rád tropíš brikule, nicméně... Ban jsi dostal začátkem roku 2022, proto jsem ochoten přihmouřit oči a dát ti opravdu poslední šanci - jakákoli další perma by už tak byla permou. A neboj se, nemám k permám daleko. Sekej latinu, můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~33