Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Cartel De Fuentes Nueva Generación


neznamy#8643

Smazaný účet

11
9.1.2023 01:59, naposledy upraveno 19.1.2023 22:13 uživatelem neznamy#8643

Cartel Fuentes Nueva Generación

Historie:


Zrození 

Mexico, Toluca.

Emillio Peréz se narodil v chudé rodině v jednom z předměstí města. Odmalička se potýkal s finančními problémy a často si přál, aby měl lepší život. Když mu bylo patnáct, setkal se s partou mladých lidí, kteří se živili prodejem drog. 

Emillio jednoho dne když vešel do baru pod jménem ´´Bar Fuentes´´ tak si přisedl a začal se seznamovat, tak začali mladíci vyprávět odkud si dovolí drahé oblečení, drahé řetízky, prsteny apodobně, Emillio se začal víc a víc s partou setkávat, když jednou jeden mladík ze skupinky řekl ´´Emillio, tady máš balík s narkotiky, neotvírej ho, u večerky bude pán s čepicí s nápisem ´California´ předej mu to on ti dá peníze, které dáš následně mně, neboj.. dostaneš podíl´´ při večerních hodinách Emillio předal balík dané osobě a vyzvedl peníze, když peníze předal mladíkovi který mu nabídl přenos balíčku, dal chudému Emilliovi část z výdělku.

S postupem času se Emillio stal v obchodu s drogami velmi úspěšným a začal si vydělávat stále více peněz. Jelikož vědel že vždy pro to aby peníze získal bude muset roznést víc a víc zásilek. Věděl, že to, co dělá, je nelegální a riskantní, ale vidina snadného zisku ho přesvědčovala, aby pokračoval. Postupem času se Emillio stal velkým dealerem a vedl rozsáhlou síť prodejců drog po celém městě.

I když si Emillio vydělával obrovské sumy peněz, žil ve stále větším strachu, že ho policie zadrží a že přijde o všechno, co si vybudoval.


Organizovaná skupina

Emillio si však přál mít v obchodu s drogami ještě větší kontrolu a rozhodl se, že vytvoří vlastní skupinu narkomanů, kterou pojmenoval Los Fuentes, tedy část jména po baru ve kterém začal prodávat narkotika. Spojil se s dalšími dealery a začal distribuovat drogy po celém městě. Skupina se rychle rozrostla a stala se jednou z největších a nejúspěšnějších v městě. Snažil se udržet kontrolu nad všemi prodejci drog a držel je v řadách tím, že jim sliboval velké peníze a ochranu před policií. Los Fuentes se stali neporazitelnou silou v obchodu s drogami a Emillio se stal jejich vůdcem. Snažil vyhnout podezření a choval se velmi opatrně, aby ho policie nikdy nezadržela. Vymyslel mnoho fint a triků, jak přepravovat drogy a jak se skrývat před zákonem. Díky svému šikovnému plánování se mu podařilo zůstat v obchodu s drogami po mnoho let a stále si vydělávat velké peníze.


Přechod na jinou scénu

Po mnoha letech úspěšného obchodu s drogami v městě se Emillio Peréz rozhodl, že je čas změnit scénu a začít prodávat drogy v jiné zemi. Sbalil si své věci a odletěl  do San Andreas jelikož se stát zdál jako klidným a vhodným pro obchod s drogami, začal budovat svou síť prodejců drog od začátku.

Emillio se brzy stal velmi úspěšným dealerem v San Andreas a jeho skupina Los Fuentes se rozrostla o mnoho nových členů. S postupem času se však Emillio začal cítit unavený a rozhodl se, že je čas odstoupit od své funkce vůdce a předat žezlo někomu jinému.

Po dlouhém uvažování se Emillio rozhodl, že předá svou pozici Pablo Gallardovi, mladému a ambicióznímu dealerovi, který se ukázal jako velmi schopný v obchodu s drogami. Emillio předal Pablo všechny své kontakty a znalosti a pomohl mu převzít vedení skupiny Los Fuentes.

Pablo byl velmi vděčný za pomoc Emillia a slíbil, že povede skupinu Los Fuentes s ctí a úspěchem. Emillio se s radostí rozloučil se svou minulostí v obchodu s drogami a odjel zpět do města, kde začal nový, legální život. I když mu někdy chyběla výzva a peníze, které si vydělával jako dealer, byl šťastný, že může žít čistým životem bez strachu z policie a trestu.


Chut´ krve

Po předání moci Pablovi, začal obchodovat se zbraněmi, narkotikami, po úspěšným únosu, a vraždě, Pablo ochutnal krev, a zalíbilo se mu to, proto díky mučednickým metodám, se dozvěděl o organizaci kterou bral jako ohrožení, kdy se rozhodl organizaci zlikvidovat nebo-li vyčistit oblast která mu byla velmi blízká, došlo k válce mezi 2 nejmenovanými skupinami, jedna z posledních přestřelek kdy pěšáci drogového kartelu z Los Fuentes začali likvidovat distributory zbraní ze San Fierra, byl Pablo spokojen a dále se svými pěšáky rozšiřoval organizaci. Váže se k tomu příběh osoby Alexe Grassle, kdy porušil kodex, když v kufru svého vozidla se snažil propašovat svého kamaráda do sídla organizace, když pěšáci slyšeli zvuky z kufru, otevřeli jej, osobu omráčili a odvezli do neznáma, Alexe objevili mrtvého u sídla jednoho z gangů Las Venturas, kdy bylo zapáleno i jejihž sídlo. Los Fuentes byli neporazitelní, ale byli na očích.


Stav nouze

Pěšáci z Los Fuentes byli prověřeni úkolem, ten značil chránit část ůzemi v San Fierru, přesněji část ´´Doherty´´ došlo také k několika střetům s policii, které skončili úspěšně pro pěšáky, tak i pro policii, policie dokázala zatknout několik pěšáku, avšak to neznamenalo konec, organizace stále pokračovala, vůdcovo jméno bylo stále nedohledatelné.

Zničené vozidla, posprejované budovy, zničené části ulic, stopy po kúlkách, mnoho prolité krve se pomalu začalo proměnovat na pomalý konec.

Když po několika střetnutích s policii byla organizace vytlačena z území, Pablo se ukrýval, ůkrýva se dodnes, i když jeho jméno pro polici je stále neznáme.


Nové podnikání

Po rozpadu začal mladý dealer, který prodával kdysi drogy pro organizaci, hledat kontakty které již v minulosti využíval Pablo Gallardo k vedení byznysu a udržování organizace v životnosti, ale A..... věděl, že to nebude jednoduché, ale po několika měsících se dopracoval k nějaké části kontaktů.. získané kontakty využil A.... na nové podnikání.

Začal obchodovat s kokainem, a to ve velkém, začal podnikat na vlastním písku a vydělal si tím obrovské peníze, po několika prohlídkách, kdy měl v dodávce kokain v hodnotě 135 tisíc, byl zadržen pouze jednou, kdy mu byly prohledány všechny krabice se zásilkou.


Nová éra

((Bude doplněno během budoucího RP))


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo