Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

vysvětlení mého odpojení z RP akce

1 2



tadeas14cz

Hráč

0
8.6.2020 17:25, naposledy upraveno 8.6.2020 17:31 uživatelem tadeas14cz

takže prvně bych vás poprosil než začnete něco psát tak si prosím přečtěte to co píšu dobře není to tak těžké.
Tak abych to vysvětlil pořádně tak začnu u toho mého bití se spolu vězněm, popral sem se s vězněm erpil sem vážné zranění a byl sem převezen k nemocnici, operace se skipla z důvodu že nebil k dispozici doktor se vším jsem souhlasil a pak ke mě přišel scor že mě převeze zpět na stanici do cely (to že sem psal hej nevez mě do cely nechci tam tak sem to myslel ze srandy ale ok hold někdo nemá stejný smysl pro humor jako já) když sme s ním přišli k autu PČR tak ke mě přišel otec s prosbou abych mu pomohl jelikož můj otec má problémy se zády a muselo se to ihned udělat sem musel odejít (takže tu ze sebe prosím nedělejte chytráky a neříkejte že sem mu měl vysvětlit proč nemohu nevím jak by ste se vy zachovali v mém věku) napsal sem hele sorry musím jít z rodinejch důvodů( btw scor mi nenabízel skip ani nic podobného) a on že at se nevymlouvám a nalezu, řekl jsem že prostě ne že nemohu( stejně nechápu o co mu šlo stejně bych se oběvil v cele ale to je jedno) a on že ne že sme zachvíli tam atd ale zkuste říct otci že nemůžete když na dvorku něco dělá a tahá těžké věci(ono je rozdíl bydlet ve městě a na vesnici vy jste skoro všichni z města a nemusíte se o nic starat). Řekl jsem že ne že to je z rodinejch důvodů a že prostě musím jít a on furt že ne že to bude brát jako vyhnutí se trestu a podobné blbosti tak sem řekl jestli je blbej protože nedokázal pohopit to že tohle je pro mě fakt důležitější. A furt psal blbosti že si bude stěžovat atd neměl sem na něj už náladu a odpojil sem se nechtěl sem aby se táta namáhal atd, stejně sem se pak připojil a byl sem v cele takže je tenhle humbuk zbytečný. A ještě bych se chtěl vyjádřit k  A Teamu neříkám že jsou všichni z teamu hrozní atd s některými se v pohodě spolupracuje ale je plno adminů nebudu tu říkat ale plno z vás se chová jak malá děcka omlouvám se ale je to pravda prosím neberte to jako urážku ale jako můj osobní názor. Tož ode mne vše přeji pěkný zbytek dne.       PS: poprosil bych vás o zvážení toho admin jailu

misatorcz

Hráč

45
8.6.2020 17:48, naposledy upraveno 8.6.2020 17:49 uživatelem misatorcz

NÁVRH: přidat možnost 2 reakcí.

 

 

+ Vím jaké ti je žít na vesnici moc dobře a když neberu to že jsme neměli dobytek tak to byla paráda i časově ;)

8.6.2020 18:09

Já vím, že moje vyjádření sem nepatří. Ale snad mě omluvíte.

Už jsem psal na Discord, že by se o tvém trestu zřejmě dalo bavit, pokud by ses vyjádřil sofistikovaně. Možná jsi to nečetl, což by tě do jisté míry omlouvalo, ale tahle podoba rozhodně není to, co jsem myslel. Rozumím ti, že jsi šel pomoci otci a zachoval jsi se eticky správně, alespoň z mého pohledu. Vážím si toho, že upřednostňuješ rodinu před hrou. Nicméně, pokus se pochopit, že by to mohl napsat každý. Bohužel pro tebe jsou pravidla psaná jasně. Jak jsou psaná, tak je třeba je dodržovat, aby to tu mělo nějakou "štábní kulturu." Myslím, že a-jail není nic strašného, o čem by bylo nutné se hádat.

Není důvod se tu ohánět tvými problémy, každý máme starosti - bez ohledu na to, kde žijeme. Já se přiznám, že jsem z města, neberu to jako urážku a starostí mám v aktuální situaci více než dost. Stejně tak to určitě platí o ostatních, včetně členů AT. Projev trochu empatie, pokus se pochopit, že ničí život není bezstarostný. Každý vnímá jiné starosti, řeší jiné problémy a jiné stresory. Zkrátka stres k životu patří, eustres nás do jisté míry motivuje k výkonu.

Zkus mi teď odpovědět na jednoduchou otázku: čeho chceš přesně tímto tématem dosáhnout? Co po hráčích nebo členech AT požaduješ? Zrušit trest nebo veřejnou omluvu? Nebo jen pochopení tvých starostí a tvého počínání a o trest tu vlastně nejde? To mi z příspěvku zřejmě uniklo. 

Scor

Hráč

63
8.6.2020 18:29

Zdravím,

taky vím jaké je to být na vesnici. Jenže pak jsem ti psal , že tě hodím do cely. Pak jsem ti taky psal , že dohadováním se tam dostaneš později. Kdyby jsi jen psal 2x /do S. tak by jsi byl asi za minutu v cele. (Byli jsme u ZZS) To by snad asi počkal tvůj otec ne? Výslech bych s tebou dal klidně později ale to , že se odpojíš když tě chci hodit do cely mi nepřipadá jako úplně v pořádku.

tadeas14cz

Hráč

0
8.6.2020 18:33

@SedliX tak jde mi o to aby mě pochopily a zrušili ten a jail který jsem podle mého dostal bezdůvodně nechci nějakou omluvu jen chci aby mě chápali a zrušili ten a jail nic víc nepožaduji.

 

Dave1

Hráč

2
8.6.2020 18:36

Score a SediiXi

Oni jsou věci které hold nepočká. Nevíš s čím potřeboval pomoc. Je to osobní věc. Nevíš co se tam děje. Prostě měl důvod urgentně odějít. Je to můj kamoš a znám ho moc dobře. Nedopojil by se kvůli tomů že má trest.

tadeas14cz

Hráč

0
8.6.2020 18:36, naposledy upraveno 8.6.2020 18:45 uživatelem tadeas14cz

@Scor hele nevíš jak to u nás doma chodí atd a můj otec má velké problémy se zády tak sakra půjdu bez odmlouvání neřeknu mu jo tati počkej atd ne je to můj otec moje rodina a ta je přednější tak bych byl rád kdyby ste to chápali a k tomu odpojení se omlouvám ale neměl sem náladu a musel sem tomu tátovy pomoct

sandlerino

Hráč

39
8.6.2020 18:46

Jail je pravomocný. Zbytečně jsi se OOC hádal. Kdyby jsi se nehádal, do minuty by jsi byl v cele, nebyla by na tebe stížnost, neměl by jsi jail a tátu rozhodně minuta nezabije.

8.6.2020 18:49, naposledy upraveno 8.6.2020 18:51 uživatelem SedliX

@Dave1 - věř mi, že moc dobře znám věci, které doopravdy nepočkají. Jen asi oba myslíme trochu něco jiného.

Já nejsem člověk, který by se zbytečně stresoval a dělal věci "hned teď a tady." Zkrátka, pokud to není z "vitální indikace," v klidu dodělám, co mám rozdělané, vstanu a jdu. Ale o tom tato diskuze není.

Zopakuju, co jsem psal na Discordu. Pokud by se objevil problém, který je nutný bezprostředně řešit, samozřejmě ho řešit půjdu. V tu danou chvíli ale nebudu řešit, že jsem ve hře dostal trest, bude mi to jedno. To proto, že bych si přiznal, že jsem pravidla porušil, ale z nějakého důvodu. Ne proto, že bych chtěl, zkrátka proto, že jsem musel. Trest bych přijal, nekritizoval bych ostatní zúčastněné hráče a členy AT.

Zkrátka - trest byl odůvodněný, k porušení pravidel došlo. Ale není důvod trest řešit, Tadeas14cz se zachoval správně. Snad mi rozumíte, možná to jen špatně formuluji. 

tadeas14cz

Hráč

0
8.6.2020 19:08

@sandlerino jak sem říkal táta má zdravotní problémy a já si myslím že je rodina na prvním místě takže tě poprosím abys radši mlčel a nevyjadřoval se díky

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~82

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo