Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban Dylan Saisuke


Dukkynko

Hráč

7
11.1.2023 22:04, naposledy upraveno 11.1.2023 22:09 uživatelem Dukkynko

Dobrý večer prajem takže dostal som ban na 5 dní za DM z rachetlami. Až na to že som položil ten ohnostroj na zem a Elvisovia čierny doň naskakali. Ako dalšia vec ani som nevedel že ten ohnostroj zapaluje,. To by som ho radšej ani nepokladal. Potom som sa postavil tak 10 metrov od tial ako som položil ten ohnostroj. (do Stredu cesty pred nemocnicou). A voláka zamaskovaná postava ženy tam pokladala tie ohnostroje zaradom okolo ludí. Myslím že sa volala Alexa Mirková. S chalanmi čo som aktualne volal tak začali s tej RP odchádzať kôly tomu že im tam naschval poklada popod nohy Ohnostroje.. ( ja som sa aspon po tom ako som položil ten jeden ohňostroj, ospravedlnil všetkým v RP akcii ,že som ich nechcel nijak zapaliť a že som o tom ani nevedel , a všetko bolo v pohode) A zrazu bum 5 dní BAN. A hráč ktorý hrá za Mirkovú spokojne dalej hrá na Servery bez žiadneho postihu.

12.1.2023 05:16, odstraněno 12.1.2023 05:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.1.2023 07:51

Svou žádost koncipuješ pouze jako osočování jiných hráčů, to patří do stížností a po přiložení důkazů. Není to ani ve stížnostech, ani tu důkaz nevidím. Co jsem však měl tu čest vidět, bylo, jak sis přiběhl mezi skupinu hráčů přímo před nemocnicí, z análního otvoru sis vytáhl rachejtle a prostě jsi je tam hned zapálil. Nejenže hodit rachejtle před vchodové dveře nemocnice by napadlo jen mentálně nemocného člověka (kterého ani neRPíš, co tak vím), ale jen tak si běhat a klikat na itemy v inventáři můžeš dělat někde v nějakém RPG třeba, ale na RolePlay server s tímhle nechoď.

Žádost zamítám, pokud nejsi spokojen, napiš si novou (respektive první, protože tohle má do žádosti daleko), klidně ji směřuj SedliXovi, protože mě s těmihle argumenty nezlomíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~35