Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB ze dne 30. 9. 2022


Stratus

Hráč

14
13.1.2023 15:22

 

Zdravím všechny přítomné, dnes je 13. ledna 2023 a už to bude přibližně 3 a půl měsíce od mého prvního permanentního zabanování.

V první řadě se chci omluvit dotyčným, kterým jsem jakkoliv zkazil herní požitek a samozřejmě i náladu či psychické zdraví ať už s mým unášením osob v ic a nebo v minulosti naším metováním na platformě TeamSpeak3.

Tím chci říct že pokud bych mohl dostat unban nebo-li druhou šanci jak se zde raději říká, tak vás chci ujistit, že s nějakým unášením apod. chci absolutně seknout, a znovu si užít tu atmosféru Ameriky na Skimu jako tenkrát, když jsem to zapnul poprvé.

Prostě a jednoduše nechci dělat zbytečné problémy, a chci hrát normálně jako se mi to za těch asi 1200 nebo 1300 hodin podařilo bez jediné permy. 

Ke všemu se přiznávám a nehodlám zde ronit slzy jak jsem to nechtěl udělat a tak... prostě jsem to udělal stalo se a pokusím se o to, aby se to neopakovalo. 

Omluva také patří adminům kteří se mnou museli zabývat.

Více k tomu asi nemám a přeji hezký zbytek dne.

@SovietDog

 

17.1.2023 09:57

Pokud slib opravdu dodržíš a nenecháš se zlákat od svých kolegu z TSka a fakt si pojedeš svoje, tak ti nemám problém ten unban dát ale s podmínkou. Však už jí znáš, někdy něco uděláš a bude to proti pravidlům, tak ti ban přistane znova a tentokrát naplní slovo svůj vyznám a to ten že už opravdu bude permanentní.


Powered by LeoSight IFS
LT~44