Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Ironman1M

Hráč

5
13.1.2023 17:05

Zdravíčko, po 2 letech jsem se rozhodl si zažádat o unban a pokusit se zahrát si na Skimu. Měl jsem tam hodně zábavy a spoznal jsem tam mnoho lidí (jako například @Petriik1) ale moc jsem tehdy nevěděl RPit. Zatím co jsem měl ban jsem se šprtal pravidla ale pak se mi ani moc nechtělo žádat o unban. Taktéž jsem hrál dlouho FiveMko, takže už vím dost dobře RPit bych řekl. Doufám že dostanu unban abych si mohl znova zaRPit na Skimu po dlouhé době ;)

28.1.2023 01:11

S žádostí sis sice nedal moc práce, ale bereme ohled na skutečnost, že ti byl ban udělen v roce 2020 a stejně tak nemáš tak závažnou historii, aby kolidovala s nějakým rozhodováním.

Protože nemá SedliX zrovna nejvíc času, po společné domluvě tuto žádost, která měla být adresována Sandlerovi, který již však není členem AT, přebírám na sebe a rozhoduji ve tvůj prospěch. Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo