Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


13.1.2023 21:38, naposledy upraveno 15.1.2023 11:37 uživatelem karmas

Dobrý večer přátelé, dneska jsem byl "obdarován" banem a taktéž lognutím na účet (nechápu proč :D).
Arogance = Pouze jsem se v PM zeptal na důvod proč má hráč ban, když jsem s ním byl celý den a nevěděl jsem o tom že by porušil pravidlo (možná jsem zrovna byl v alttabu, no nevím)
Lhaní při řešení reportu = Při reportu jsem 100% nelhal a mám na to dostatečné podklady, od klipů po logy.
Pravidlo 15 = Keksík mi napsal že chce logy z toho jak mi spadla hra (Nevím o tom že by takové logy existovali, což jsem mu i řekl a on řekl že mu je i tak mám poslat, já se ho zeptal jak a on mi na to neodpověděl).

Byl bych rád za vysvětlení mého banu, vysvětlení proč se mi lognul na účet a případný unban, protože 222 hodin mi příde pěkně přestřelený.
Vepřed děkuji, karmas.

17.1.2023 10:10

Ahoj, při akci u Los Santos ses několikrát odpojil pomocí F10, což jde poznat i z logu. Byl si několik minut tímhle způsobem AFK. Řešili jsme to delší časový úsek, kdybys to přiznal hned, máš trest kratší. Po chvilce sledování tebe a tvého kámoše jsem viděl několikrát porušení RP Drivingu. Rovněž při akci porušuješ pohled třetí osoby, který není na serveru ojedinělý a jistě nejsi sám. Proto jsem poslední kus akce utnul a pytle tím pádem pomocí peněžitého voidnutí nepatří tobě. 


Powered by LeoSight IFS
LT~20