zdravím vás tu všechny a především AT dnes bych vás rád představil s mým banem a zároven tu zažádal o ub.
takže začneme s tím proč jsem vůbec byl zabanován.
ZA CO BYL BAN UDĚLEN
takže ban mi byl udělen za: nedodání videa z okrádání neschválený obchodní podvod mixing pravidlo 1 a metagaming ban mi byl udělen na 336h.
sem si vědom svých chyb pro upřesnění nsechválený obchodní podvod šlo o to že jsme s kámošem jeli někoho okrást potkali jsme cápka a říkal že se přidá tak jsme ho vzali s námi no okrádali jsme jednoho týpka ale nenátačel jsem si to no týpeček to leavnultak jsme čekali zda se nepojí nenapojil tak jsme si s kámošem řekli že by jsme ho mohli okrást o jeho auto takže jsme vyrazili týpek po mě chtěl 420k jeli jsme před autoškolu a následně na mě přepsal auto no peníze sem mu nedal jelikož auto bylo moje tak jsem to neřešil a odjeli jsme no týpek si nás našel a říkal že si zavolá keksika no než dorazil vytahl motorovou pilu a zabil kamoše no každopádně sem poslal logy a tam se zjistilo že sem i občas něco mixnul a porušil i ostatní pravidla.
OMLUVA
no každopádně moc mě mrzí co jsem udělal a vše jsem bral strašně na lehkou váhu a myslel si že jako v pohodě
ale za tu dobu co mám ban jsem si uvědomil že to byly pěkně blbý a zbytečný věci a uplně zbytečně jsem si svými chybami vysloužil ban tímto bych se rád omluvil všem přítomným mému kamarádovi okradenému typkovi a především zde @Dzardys @Keksik za své chyby a slibuji že tyto chyby se již opakovat nebudou a že jsem si uvědomil že pro mě skimo znamená víc než sem si myslel a že se nemá cenu dělat takovéto zbytečnosti proto bych rád požádal o ub a nebo alespon zkrácení banu děkuji všem za pozornost a doufám že už sem příště nebudu muset psát přeji hezký zbytek dne. @Dzardys
zdravím vás tu všechny a především AT dnes bych vás rád představil s mým banem a zároven tu zažádal o ub.
takže začneme s tím proč jsem vůbec byl zabanován.
ZA CO BYL BAN UDĚLEN
takže ban mi byl udělen za: nedodání videa z okrádání neschválený obchodní podvod mixing pravidlo 1 a metagaming ban mi byl udělen na 336h.
sem si vědom svých chyb pro upřesnění nsechválený obchodní podvod šlo o to že jsme s kámošem jeli někoho okrást potkali jsme cápka a říkal že se přidá tak jsme ho vzali s námi no okrádali jsme jednoho týpka ale nenátačel jsem si to no týpeček to leavnultak jsme čekali zda se nepojí nenapojil tak jsme si s kámošem řekli že by jsme ho mohli okrást o jeho auto takže jsme vyrazili týpek po mě chtěl 420k jeli jsme před autoškolu a následně na mě přepsal auto no peníze sem mu nedal jelikož auto bylo moje tak jsem to neřešil a odjeli jsme no týpek si nás našel a říkal že si zavolá keksika no než dorazil vytahl motorovou pilu a zabil kamoše no každopádně sem poslal logy a tam se zjistilo že sem i občas něco mixnul a porušil i ostatní pravidla.
OMLUVA
no každopádně moc mě mrzí co jsem udělal a vše jsem bral strašně na lehkou váhu a myslel si že jako v pohodě
ale za tu dobu co mám ban jsem si uvědomil že to byly pěkně blbý a zbytečný věci a uplně zbytečně jsem si svými chybami vysloužil ban tímto bych se rád omluvil všem přítomným mému kamarádovi okradenému typkovi a především zde [user:3773] [user:7455] za své chyby a slibuji že tyto chyby se již opakovat nebudou a že jsem si uvědomil že pro mě skimo znamená víc než sem si myslel a že se nemá cenu dělat takovéto zbytečnosti proto bych rád požádal o ub a nebo alespon zkrácení banu děkuji všem za pozornost a doufám že už sem příště nebudu muset psát přeji hezký zbytek dne. [user:3773]