Prajem pekný den, dnes som dostal predlženie od admina @Wright to predlženie mi pride nepravom.
Ako prve by som začal prdlženie DM išlo vlastne o to že v dolach prišiel nejaky typek ktoreho sme chceli okradnut mieril som na neho typek vytiahol glock tak som ho zabil a jasne porušenie Fear RP z jeho strany video tu- https://youtu.be/8O2tojcIGNY
dalšia vec za ktoru som dostal predlženie je Zero Tolerance, ked som to uvidel v ban liste tak som nechcel tomu verit. Zero Tolerance vlastne je pravidlo to že neragujem napriklad na /do, neviem kde som neragoval ked moje RP bolo taženie v dolach, a potom aj som som mal za RP dohanačku zo PSA kedy som tam porušil non rp driving a trash rp kde mi ban udelil @magovec, dobre dostal som ban pravom neriešil som ban mal skončit nejak okolo 3 hodiny, ale nepride mi v pohode že pan @Wright mi udeli ban za Zero Tolerance, DM. Pan @Wright mam dost videi ohladom RP ak chceš napiš mi prosim discord ozvem sa a nemam problem poslat všetky, dakujem vaš hrač Kromos papa
Prajem pekný den, dnes som dostal predlženie od admina [user:29] to predlženie mi pride nepravom.
Ako prve by som začal prdlženie DM išlo vlastne o to že v dolach prišiel nejaky typek ktoreho sme chceli okradnut mieril som na neho typek vytiahol glock tak som ho zabil a jasne porušenie Fear RP z jeho strany video tu- https://youtu.be/8O2tojcIGNY
dalšia vec za ktoru som dostal predlženie je Zero Tolerance, ked som to uvidel v ban liste tak som nechcel tomu verit. Zero Tolerance vlastne je pravidlo to že neragujem napriklad na /do, neviem kde som neragoval ked moje RP bolo taženie v dolach, a potom aj som som mal za RP dohanačku zo PSA kedy som tam porušil non rp driving a trash rp kde mi ban udelil [user:5821], dobre dostal som ban pravom neriešil som ban mal skončit nejak okolo 3 hodiny, ale nepride mi v pohode že pan [user:29] mi udeli ban za Zero Tolerance, DM. Pan [user:29] mam dost videi ohladom RP ak chceš napiš mi prosim discord ozvem sa a nemam problem poslat všetky, dakujem vaš hrač Kromos papa