Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnBan - koblst


koblst

Hráč

26
15.1.2023 14:43, naposledy upraveno 15.1.2023 16:32 uživatelem koblst

Zdravíčko už je to něco přes rok a pul co mam Perma Ban na skimu. Hodně dlouho jsem přemýšlel co budu dělat a nakonec jsem skončil u toho že chvili přestanu s MTA. Taky mi to prospělo protože jsem to hrozně tryhardil. Předci Předběhnout skoro všechny v aktivitě vyžaduje celkem nolifu. Well co mam říct.. Vrátit se na Skimo chci jen z důvodu že tady hodně lidi znám a oni znají mě, jinde se těžce RPí když nikoho neznam takže proto jsem se rozhodl jít sem, taktéž taky je dobrý AT a ikdyž jsem urážel někoho tak to bylo protože jsem si myslel něco co nebyla pravda ale to už je minulost musíme myslet do budoucnosti! A když se bavíme o tom uráženi tak to je i ten důvod mého banu. Přesně to jest 

Tímhle se chci omluvit Dzardysovi, že jsem ho urážel a konal disrespekt vůči němu. Přiznávám, že to byla hluboká chyba, která mě dostala tam, kde jsem, a to je s Perma Banem. Slibuji, že se nic takového nebude opakovat s tebou ani s nikým jiným. Budu doufat, že se slituješ nade mnou a dáte mi unban. Děkuji ti moc za přečtení a taky celému AT!

koblst <3

@Dzardys

15.1.2023 22:11

Přihlédnu-li na skutečnost, že svůj permaban máš již více než rok a jednalo se o tvůj první herní permaban, dokážu přihmouřit obě oči a unban ti udělím. Bude-li se z tvé strany opakovat cokoli z toho, co jsi tu předváděl, je pro mě už to nejmenší ti trest bez nějakého dalšího váhání vrátit. Ale to jistě víš!

Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~44