Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o VOID RP


KIK0

Hráč

26
15.1.2023 18:14

Pekný podvečer prajem. Toto nie je sťažnosť ale skôr žiadosť o void RP.

Dneska okolo 17:45 +/- má zastavilo PSA Diana Maarschalkerwerd ( chlebyy ) ako som šiel na ťahači. Dal som mu OP a VP s.C ako pri klasickom traffic stope. On po chviľke prišiel stým že nemám platný VP s.C. Čo mi príde ako blbosť keď že pokiaľ viem tak nie je možné aby vypršala platnosť vodičáku. Len že asi týždeň do zadu sa mi stalo že mi iné PSA ( nepamätám si už meno ) odobral VP s.C ale vzalo mi to VP s.B, aj keď on dal odobrať VP s.C. Rišieli sme to s adminom ( tiež už neviem kto to bol) tak ten mi navrátil VP s.B a VP s.C. Stým že som 2h nejazdil na kamione. Tak si myslím že chyba nastala tam. Ak to neregistrovalo vodíčak z dôvodu že mi ho givol admin tak by som porposíl o void RP a vrátenie vecí o ktoré som prišiel.

( Ak je to v zlej sekcii tak poprosím o presuntie, nenašiel som sekciu na VOIDs )

17.1.2023 10:09, naposledy upraveno 18.1.2023 07:58 uživatelem Dzardys

Tvou žádost si přebírám, vyzjistím více informací a dám ti vědět hned, jak se v tom všem zorientuji. Pro příště by určitě nebylo na škodu uvést jméno své postavy, pak bych byl v mnoha případech schopen vyřešit situaci i bez potřeby spolupráce s dalšími hráči.


Edit: Dobrá, zjistil jsem, co se zhruba stalo, můžeš mi prosím sdělit, který člen AT ti givnul řidičský průkaz?


Edit 2: Po přezkoumání celé situace jsme společně s dalšími členy AT došli k závěru, že situace tak, jak ji popisuješ, nedává sebemenší smysl. Avšak budu ochotný ti zbraň vrátit, zašleš-li mi 5 samostatných logů z minulosti, kde poctivě RPíš to, jak

  • si umisťuješ střelnou zbraň pod vestu, jak jsi to RPil policistům,
  • po zhruba 15 minutách nošení RPíš adekvátně bolest, která z toho vzniká,
  • kdykoli zbraň vyndaváš, tak opět RPíš proceduru s vestou

a k celé situaci poprosím ještě nějaký videodůkaz, že se po celou dobu pohybu s touto zbraní pod vestou vyhýbáš sprintování. Pokud mi tohle všechno zašleš na Discord Dzardys#3287, budu ochoten ti zbraň bez řečí vrátit. Protože tomu ale nevěřím, tak tvou stížnost prozatím zamykám, zamítám a v případě, že se něco podobného bude opakovat, ti bude udělen ne zrovna krátký trest.


Powered by LeoSight IFS
LT~21