Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban [Uwax] - Keksik, Phobios


Uwax

Hráč

33
15.1.2023 18:17, naposledy upraveno 15.1.2023 22:18 uživatelem Uwax

Ahoj,

dostal som ban za: pravidlo 1, TrashRP a NonRP injuries.

Začnem pekne od začiatku, RP začína 14.1.2023 okolo 21hodiny, mal som inzerát na predaj bedničiek(Crate), a zavolal mi hráč s tým že nemá auto a že je v doloch pri nádrži v Las Venturas a či by som za ním mohol prísť, samozrejme som s tým nemal problém. Na mieste ma čakal obyčajný človek, nasadol ku mne do auta , no v tom som mal už nožík pri krku a následne aj bezvedomie po údere do hlavy. Následne sme sa presunuli o kúsok ďalej, kde ma vytiahol z auta a začala ma okrádať. po tom ako mi odcudzil vestu, telefón a pár ďalších vecí, potom ma "prebudil". Chcel po mne aby som mu poslal peniaze na jeho účet cez nový telefón ktorý mi dal. Chcel som po ňom aby mi dal môj telefón a pošlem mu peniaze. (no tu začal písať do OOC-četu toto-)

Nakoniec mi môj telefón dal. Po niakej chvílke zavelil do OOC četu že ideme do banky (vtedy mi to prišlo ako poriadny mixing). Po ceste sa pravdepodobne snažil o metagaming vid logy. (alebo neviem o čo mu šlo (nie až tak podstatné))

Potom som vytvoril OOC situáciu ,opýtal som sa ako to má vymyslené atď, a vyšlo z neho toto- 

Ďalej niekde v Las Venturas sme sa ťukli s iným autom a RPili sme to (vtedy som bol už z toho čo chce veľmi zmetený, pretože sme údajne stále v doloch ale popri tom sme mali "nehodu"). Následne sme prišli do banky kde mal masku(šátok) a v ruke nožík, donútil ma poslať mu 300.000kč na jeho účet, pričom mi povedal jeho meno (aby som mu mohol poslať peniaze). Keďže bol maskovaný, mal nôž a moja postava bola vystrašená tak som využil možnosť použiť príkaz */911*. Popri tom sám napísal do OOC četu že "nevie kde RPíme a kde chceme RPiť, či sme v doloch alebo v banke", no potom sa rozhodol že sme zrazu v banke, aj keď predtým povedal že sme IC v doloch.

Keď sme vyšli vonku, hodil ma do kufru a prišla prvá hliadka PSA, chvíľku jej unikal pomedzi budovy, prišla aj druhá hliadka PSA a začal unikať na diaľnicu kde trochu nadskočil a buchol sa s treťou PSA hliadkou, ďalej pokračoval k miestam kde je Martin Bridge, tam strhol auto do piesku/hliny/trávy, prešiel cez kopec do Fort Carson-u kde sme zastavili u čierneho raptoru, otvoril kufor no ja som zaRPil že som mu kopol do hlavy a vyskočil som z kufru, začal som utekať smerom k diaľnici, pri križovatke k dolom a diaľnici sa otočil a začal utekať späť. Ja som sa ihneď ukryl pod most tak aby ma nebolo vidieť, pričom som zavolal na 911 z môjho telefónu, bol som od hráča taktiež obvinený z MetaGamingu,(čo je vylúčene keďže som všetko natočil a taktiež poskytol administrátorovi). (obvinenie bolo preto lebo pri jeho aute bola hliadka PSA ktorá ho aj zadržala). PSA zamnou neprišli a asi po 15minútach som sa rozhodol ísť na PSA stanicu kam som zabehol a stretol tam strážnika...(no toto už nie je k tejto téme)

To bola v krátkosti opísaná celá RP akcia. Nebudem tu hrať na city a prosiť o unban za každú cenu, áno chcel by som sa na server vrátiť čo najskôr. Nechcem s týmto povedať že si ban nezaslúžim a bol neprávom, viem že nie som najlepší hráč RP a mám sa stále čo učiť, ale za skrátenie trestu by som bol rád. Dostal som trest 48hodín, budem rád aj za reakcie hráčov a ich názorov, čo za chyby som mohol spraviť, nechám si od vás rád poradiť.

Ak bude mať niekto záujem o poskytnutie videa, nemám problém vám poslať odkaz, stačí ma kontaktovať na mojom discorde - Papučka#8031.

@Keksik, @Phobios

Artistiques

Hráč

32
17.1.2023 00:00

Ahoj, absolutně nechápu o co tam má jít. Kvalitu RP nebudu komentovat, spíš mě fascinuje že jste v dolech, najednou jste icly v dolech ale jedete do banky, to že nikde nejste je jistá forma powergamingu. Mám dokonce za to, že tě ani nikdo nesmí nutit vybrat peníze z bankomatu (může ti ovšem ukrást kartu a vymlátit z tebe pin). 

Ohledně té nehody, co to mělo být? Bouchl se o volant a palubku s pásama? Nová variace na /do pásy cukly (a další gramaticky postižený varianty)?

Ze strany okrádajícího to je nehoráznej trash rp, tvoje pásy v kufru taky žádná sláva…
Rp driving při pursuitu? Kam zmizel? 😀 injuries po několika bouchnutí hlavou o volant? Taky nic? 32.minuta, přeletět svodidla po čelním nárazu a bouchnout se o volant? WTF 
33. minuta - strom taky nic? Ani to bouchnutí o volant? 😀 Co mají být ty kopce v M5? V raptoru neřeknu, ale M5? 
34:49 - zabudovaná kamera je zase PG z tvojí strany, pochybuju že jsi to rpil…
Tvůj skrytý mobil atd když tě okrádal je taky trash, nicméně ze strany okrádajícího ho padlo mnohem víc. 

Na závěr nic psát nebudu, hodím tu sem pro ostatní video, kdyby náhodou chtěl někdo kouknout…

 

17.1.2023 11:09, naposledy upraveno 17.1.2023 11:09 uživatelem Keksik

Ahoj, dovolím se vyjádřit jelikož jsi mě označil. Celou tuhle situaci jsem řešil já sám, jelikož jsi o to žádal v reportu, aby někdo prozkoumal celou tuhle akci.


Abych řekl pravdu, celá tahle akce stála za nic. Nemluvě o tom lhaní do /do když jsem koukal na to video, kdy se tě osoba ptá zda u sebe máš něco cenného nad 5 tisíc pokud se nepletu. Přičemž jsi mu odpověděl že máš boxer, ale na zlaté hodinky jsi nějak zapomněl nemyslíš? 


Dle mého je trest zcela oprávněný, žádost je krásně sepsaná to neříkám, ale i přesto ti to zamítnu. Ban ti vyprší za pár hodin to už vydržíš. 


Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024