Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UB|Cop provoking NonRp driving 24 hodin |@Dzardys


neznamy#5854

Smazaný účet

5
16.1.2023 00:11

Ahoj, tímto bych chtěl požádat o unban.

Částečné vysvětlení:
Netuším jak to začít ale vlastně začalo to tak. Že si nevině s kamarádem tancujeme a zpíváme IC na benzínce v Montogomery následně toho kamaráda chtěli nějak zatknout policajti. No tak jsem se rozhodl že k němu dojedu autem a on nasedl ke mě. Následně jsme ujeli z benzínky a zastavily a zastavily za náma PSA s pistolema namířenejma na nás. Tak jsem se rozhodl že začnu ujíždět je pravda že NonRP Driving jsem udělal ale s Cop Provoking nesouhlasím. NonRP driving jsem udělal tím že jsem jel s A8 Quattro terénem třeba 100-150 km/h.
No to asi vše pro vysvětlení.

Omluva Hráčům a Dzadrysovi:

Tenhle odstavec věnuji Hráčům a @Dzardys
Chtěl bych se omluvit jak hráčům tak i @Dzardys omlouvám se za to že jsem udělal NonRP-Driving

Závěr:
Berte tuhle žádost s nadhledem, přiznávám že jsem udělal chybu ale byl jsem ve stresu, z chyby jsem se již ponaučil.
Přeji krásný zbytek dne a AHOJ! :)

17.1.2023 09:56

No, ban už ti sice vypršel, nemělo však cenu se k tomuto vyjadřovat. Svým jednáním jste se dopouštěli tzv. mého oblíbeného pojmu "fetka RP", což není vůbec vhodné. Pokud hodláte dále pokračovat tímto směrem, tresty budu definitivně volit mnohem delší.


Powered by LeoSight IFS
LT~30