Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban


JokerB

Hráč

14
18.1.2023 16:52, naposledy upraveno 18.1.2023 16:54 uživatelem JokerB

Zdravičko som tu zas a znova, prišiel som len znova požiadať o unban. Všetko som spísal v minulých milion žiadostiach takže asi vime o čo sa jedna. Ja som sa len prišiel spýtať že by som chcel znova zaerpit nebojte žiadne mufyančiny a take to ma prešlo, začalo ma bavit PD  a na CZ/SK scene su len 5 korunove servery kde to stoji za vime čo. No a najlepšie to je proste na skime chcel by som byť znova mastný zavislý maly tučny chlapec ako kedysi a zapomínať na skimo časy. Takže @Phobios prosim o zlutovanie. A nie neprichadzam trollit na to mam ine alternatívne riešenia ako napr. nemenovaný server s voice chatom alebo tiež FiveM kde ma moc ban nebude trápit. Tak to je všetko cs.

Develon

Hráč

40
18.1.2023 17:07

předně, trollit bys neměl na žádném serveru ,takhle si jen nabíháš celkově :D 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

JokerB

Hráč

14
18.1.2023 17:11

Tak víš jak ako nechcem tu hadzať špinu ale skimo a ešte jeden nemenovany server sa moc nemali v laske ale to je minulosť a teraz je mi to už asi jedno..

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování (https://leosight.cz/chat)
28.1.2023 12:59

Ahoj

V banu jsi strávil již docela dost času na to aby jsis uvědomil co jsi provedl špatně. Věřím, že jsi se skutečně poučil. Nikdo ti nemůže zakazovat něco erpit ovšem když budeš něco erpit a nebudeš si vědět rady jestli je to v pořádku nebo špatně, optej se nás v helpchatu, rádi ti pomůžeme.

Stále si ale pamatuj, máš na svých zádech pomyslný terč, stačí jeden větší přešlap a jsi zpět v banu.

Nyní ti uděluji unban a přeji ti hezký den.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~37