Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban a smazaní banu za neopravněný ban


Yuutsu

Hráč

27
18.1.2023 20:36, naposledy upraveno 18.1.2023 20:38 uživatelem Yuutsu

Zdravíčko
18.1.2023 jsem dostal ban na 32 hodin, za ¨troll¨ a pravidlo 30, myslím si že to bylo velice neopravněné společně s mým kamarádem @weqsiik , nevím co je opravdu tak moc velký troll na tom že rpíme v podstatě dva Cigány, neřeknu kdyby jsme opravdu dělali bordel, a neerpily jsme vůbec nic, ale už nějaký ten pátek hrajem za tyto postavy jen tak ze srandy, a vždy dodržujem RP ať už nás PSA chytne, zramuje, či by nás třeba nějaký GANG unesl, a Pravidlo 30 si myslím že jsme taky neporušili minimalně ne v takové míře aby za to byl ban, policii provokuje kde kdo, třeba jako na benzínce v Montgomery, kde PSA přijede zařve do megafonu a lidi se rozutečou a zas během vteřiny jsou zpět ? za to ty lidi nemají ban ? přijde mi to spíš jen jako celé velké nedorozumění, a myslím si že když by se za náma pán: Gustavo_Gaviria, nejspíše tedy Pakadza omlouvám se nevím jak se to píše. stavil a jen nás troška usměrnil, popřípadě nám tohle zakazal, tak nejsme zas až takový imbecilové a normálně by jsme to prodiskutovali a našli řešení. toť vše od Toustiika, ,myslím si že celá situace šla řešit jinak, než zrovna 32 hodinový ban, když v tom nebyl opravdu nějak velký TROLL a popřípadě tedy pravidlo 30. 

Toustiik out.


@Pakandza

E: třeba jako když jsme vynalezli takzvaně NPC, taktéž to byl z velké časti troll, ale přišel Flája, Lexik a všichni jsme si to užily, a když nastal právě zas problém, tak se málo diskutoval. a myslím si že já ani Weqsiik a ostatní s kterými hrajem, a nějak jim vetšinou zpříjemňujem RP nějakou blbůstkou by v tom taky neviděli problém.... 

24.1.2023 10:16

Ahoj, ban ti už dávno vypršel. Naprosto geniální RP nejspíš opilých cikánů co dojdou před policejní auto, křičí, že kde máš trávu a podobně. Pokud se i nepletu, tak ty postavy nemají skoro žádný hodiny, kde bych i mohl usoudit, že máte nějaký pořádný RP s nimi za sebou. Stejně jako ten co dělal nesmyslný drifty uprostřed křižovatky v Montgomery, tak i vy dva máte oprávněný ban. RP bez přidané hodnoty, které ještě otravuje ostatní.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo