Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnPerm


tadeaseeek

Hráč

6
21.1.2023 12:59

Zdravím

 

Chtěl bych požádat o sundání permanentního banu.

 

Jdu na věc. Stalo se to tak, že jsem si z mé první postavy (Mia) chtěl přetáhnout můj zbrusu nový Glock-17 z Mii na mou druhou postavu Mattea ale nevěděl jsem jak na to. Napadla mně jedna věc, Co kdybych zkusil přehánout glock z Mii na Mattea, no v tu chvíli mi to přišlo jako solidní nápad, ale teď už vím, že to byl ten nejstupidnější nápad, co jsem mohl dostat.. Opravdu se stydím že mi něco takového vůbec vlezlo do hlavy a opravdu se za to omlouvám. Řekl jsem si tedy jo, co kdyby jsem to zrealizoval, no ale přišlo mi to nějaké ošemetné, říkal jsem si, že by Skimo AdminTeam neměl toto ošéfené? Ale přestal jsem na to myslet, hned jak jsem to zkusil, okamžitě mi váš chytrý systém napsal, že jsem nahlášen z Alt-to-alt Adminovi.. Koukal jsem okamžitě na leosight herní portál abych se ujistil, že to bude ban jen na 70-330 hodin.. Říkal jsem si jo, tak dobře, to bych mohl vydržet ale samozřejmě se na mě teleportoval @Pakandza a okamžitě vysléchal, samozřejmě že jsem zapíral, a vymýšlel jsem si blbosti (Nejvíc stupidní věc co mohla mojí tupou hlavu napadnout bylo lhát..) a vymýšlel jsem si příbeh... No.. Pakandza nebyl tak hloupý a okamžitě mě prokoukl, napsal "Buď se přiznáš" a tak jsem se přiznal a očekával jsem menší trest, třeba těch 70 hodin.. Hned jak jsem se ze vší vůle odhodlal a přiznal se.. Obrazovka se mi začala načítat, očekával jsem, že to bude těch 70-100 hodin a ono houby. Permanentní ban, přistál na můj účet z čista jasna.. Okamžitě jsem začal vymýšlet způsoby jak dostat unban, napadla mně VPN či nový počítač ale vše se zdálo neúspěšné, lepší bude, když to napíšu sem, jak to bylo než abych obcházel ban a hrozil celkový permanentní ban bez možnosti unbanu. Píšu toto abych se omluvil, Vám především Pakandze že jsem mrhal jeho drahocenným časem, aby řešil takovou dětskou věc, jako jsou moje pohádky abych měl kratší trest..

Koukal jsem na zmíněné logy banů za alt-to-alt a average bylo 100-300 hodin, proto bych očekával, že bych mohl dostat zkrácení trestu protože jsem byl  2-3x zabanován což na permu pro za mě není..

Opravdu se moc omlouvám, za mé dětinské chování, a za moje sobecké chování a využívání Pakandzy časem.. Opravdu se mnohokrát omlouvám, už se to opravdu víckrát nestane.. Za sundání permy, bych byl moc rád. Děkuji, váš stálý hráč, tadeaseeek.

24.1.2023 10:11

Ahoj, prozatím ještě zamítám. Máš permanentní ban, nedostaneš unban po zhruba třech týdnech, takhle to u mě nefunguje. Bohužel, příště si určitě rozmyslíš jestli to uděláš či ne.


Powered by LeoSight IFS
LT~26