Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vymývání mozku


11.6.2020 14:35, naposledy upraveno 11.6.2020 14:46 uživatelem Rataj

Vymývání mozku je IC událost probíhající ve světě HL2RP, dělí se na převýchovu, očkování a očištění. Vzhledem k pravidlu o Disgusting RP a složitosti dané RP akce je vymývání mozku obvykle pouze označeno za proběhlé a nehraje se.

Veškeré informace v tomto příspěvkou nejsou běžnou IC znalostí občanů a nelze je tedy užít v IC světě, dokud jste danou událostí neprošli.

 

Převýchova:

1. úroveň - Subjekt je na týden poslán na indoktrinaci propagandy Universal Union. Je nucen přepisovat a opakovat propagandistické texty, je nucen učit se novým hodnotám. Subjekt může přijmout hodnoty propagandy, pravděpodobná je také možnost, že bude režimu ještě více odporovat.

2. úroveň - Subjekt je delší dobu indoktrinován propagandou Universal Union různými metodami. Je také psychicky mučen a vyslýchán, zajišťuje se, že propagandu přijal, nebo alespoň dokáže přesvědčivě předstírat podporu režimu, až poté je propuštěn.

 

Očkování:

1. úroveň - Subjektu je do těla vpravena látka zaručující poslušnost, dále je mu vštěpována propaganda Universal Union. Hodnoty subjektu se změní, chce sloužit režimu a zradit jej je mu proti srsti i pokud byl dříve proti režimu. Subjekt se může obrátit proti režimu pouze po delší uplynulé době od posledního očkování, IC přesvědčováním třetí osoby a OOC souhlasem administrátora.
Povinné pro loajalisty 4. úrovně.

2. úroveň - Subjekt je podroben převýchově 2. úrovně a po celou dobu indoktrinace je mu vpravována látka zaručující poslušnost. Subjekt po této zkušenosti není schopen zradit režim, či jakkoliv záměrně porušovat zákon, je to pro něj nepředstavitelné. Subjekt se může obrátit proti režimu pouze pokud mu hrozí eminentní smrt a je toto chování OOC odsouhlaseno administrátorem.
Povinné pro nové příslušníky MPF.

 

Očištění:

1. úroveň - Subjekt projde neurochirurgií, fungování jeho mozku se změní, jsou změněny i další části jeho těla. Subjekt je stále člověkem, ale spíše z poloviny. Subjekt není za žádných okolností schopen jakkoliv uškodit Universal Union, už pro něj není ani možné na takovou věc pomyslet. Jediný smysl života subjektu je sloužit režimu. Neexistují OOC vyjímky.
Povinné pro členy MPF divize Judge.

2. úroveň - Subjekt projde pokročilou neurochirurgií, jeho mozek je zásadně pozměněn, jeho tělo je silně modifikováno, některé části těla úplně vyměněny za robotické. Subjekt už se nedá považovat za člověka, je více umělým, než skutečným. Subjekt není za žádných okolností schopen jakkoliv uškodit Universal Union, už pro něj není ani možné na takovou věc pomyslet. Jediný smysl života subjektu je sloužit režimu. Neexistují OOC vyjímky.
Povinné pro členy MPF divize King a členy OTA.


Powered by LeoSight IFS
LT~16

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024