Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Morocko un-permaban prosím.


Morocko

Hráč

15
22.1.2023 19:34, naposledy upraveno 22.1.2023 20:00 uživatelem Morocko

Zdravím v tento překrásný podvečer (plný sněhu a náledí) Chtěl bych si seriozně zažádat o ub, který mi byl udělen od Administrátora @SovietDog za METAGAMING, Nonrp inj. Nonrp Driving. [30.9.22 mi byl ban udělen]

ze začátku bych se chtěl omluvit VŠEM lidem, kterým mé chování pokazilo zážitek ze hry, či chuť hrát.. Teď mě to opravdu mrzí a je mi líto, že když už bych náhodou dostal ub, tak budu pozadu, co se týče socialRP, ale vem to čert.

Žádám si z určitého důvodu.. nemám co dělat a chybí mi kamarádi, se kterýma nemam skoro žádný kontakt, právě kvůli svým chybám.. V poslední době si myslím, že se u mě změnilo dost věcí, co se chování a myšlení týče.

Dost jsem se uklidnil, aspoň co mi ostatní říkaji.. (pravděpodobně to bude zákazem řízení a dvou zbořených aut. Na vrchol pokažená budoucnost dítětem..) neberu díky tomu už věci na lehkou váhu, jako jsem dělal doposud..

ještě jednou se chci strašne omluvit všem a rád bych se za Váma podíval. Snad mě administerstvo vysly

ší, těm se chci omluvit nejvíc za svou aroganci a nepříčetnost..

Kenny15

Hráč

19
22.1.2023 19:40

Možná by sis ho mohl zasloužit. 

#zombiemusinaskimo.

Keksik udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjádřování
29.1.2023 14:16

Dlouho jsem uvažoval nad tím ti ten unban dát ale potom se ke mě něco dostalo a to mě znepokojilo, protože mi to ukázalo že ty jsi se prakticky vůbec nezměnil. Takže ani já nebudu měnit své rozhodnutí a ban ti zůstává i nadále.


Powered by LeoSight IFS
LT~113