Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban (magovec)


marek123

Hráč

20
24.1.2023 18:01

Zdravím

Dnes jsem dostal ban za Trash RP. Myslím si že jsem ho dostal neprávem u té nehody která se stala ani si nemyslím že to byla nehoda bylo to takové ťuknutí nárazníků, já jsem v ten moment měl helmu a auto má 4-bodové pásy. Něco jsem tam zaerpil ale nemyslím si že to bylo na status přece jen u ťuknutí se vám většinou nic nestane. Tak bych chtěl zažádat o unban jestli unban dostanu poprosil bych aby ho dostal i pán v BMW. @magovec

 

Předem díky za odpověď.

24.1.2023 18:30

Ahoj Marku.

Ban máš za to vaše klasické /me se bouchnul hlavou o volant. Sám zde uvádíš, že jsi měl helmu a 4 bodové pásy. Opravdu si myslíš, že přes 4 bodové pásy se ti povede se praštit o volant? V žádném případě /me se bouchnul o volant nenahrazuje nějaké Injuries, nebo nevypovídá o nějakém adekvátním RP. Samozřejmě se nemusíš bát spravedlnosti, nejsi jediný, co si z této akce odnesl ban.

Ban ti ponechám, aby ses ponaučil a vyvaroval takovým věcem.


Powered by LeoSight IFS
LT~27