Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chaos na pôde štátu


DrHell

Hráč

18
24.1.2023 19:10, naposledy upraveno 24.1.2023 19:11 uživatelem DrHell

Chaos na pôde štátu


Štát San Andreas sa nachádza pred dôležitými voľbami a zdá sa, že všetko nie je také pokojné, ako by sa mohlo zdať. Nová ústava, ktorú navrhol predseda vrchného súdu doktor Cornell, sa stretáva s vlnou kritiky od verejnosti. Mnohí obyvatelia sa obávajú, že by táto ústava mohla oslabiť ich demokratické práva a slobody.

Sociálna sieť Iris, ktorá sa stala veľmi populárnou medzi voličmi, tiež prispela k vzniku chaosu. Táto sieť je známa so šteklivými fotkami od rôznych užívateľov. Ale nastal problém, kedy medzi týmito fotkami po novom zahliadneme aj volebné programy určitých kandidátov. Prečo? Nový volebný systém. Je veľmi jednoduchý, stačia dva kliky a môžete sa zaregistrovať ako kandidát pre hocijaký obvod. Preto evidujeme k dnešnému dňu 21 kandidátov.

RCNews, ako verejnoprávne médium, navštívilo posledné zasadnutie Kongresu, kde sa jej členovia vyjadrili k súčasným problémom a k nepravdivým tvrdeniam. Rozhovor si môžete pozrieť nižšie:

Otázka na pána Losevskeho: Aký máte názor na článok od bulvárnej redakcie Daily Drama, kde Vás viackrát spomenuli ako ste proti PSA?

Dimitri Losevsky: To rozhodně tak není. Měl jsem sezení s vedením PSA, kde jsem jim vysvětlil jak to doopravdy bylo a plánujeme další právní kroky. Paní novinářku jsem poprosil aby článek stáhla.


Otázka na pána Benetta: Aký máte názor na tvrdenia ohľadom vášho veľkého majetku?

Frederik Benett: Pane Haleha, došlo dokonce k mému obvinění, že tahám peníze z RCN. To vyvrátím na příkaz inspekce, není to informace kterou bych měl filtrovat ven. Nicméně mohu všechny ujistit, že RCN jakožto jediný operátor a jediný zprostředkovatel reklam má opravdu vysoké příjmy, které vždy odvádíme do státní kasy. K mému majetku. Několikrát jsem investoval na správných místech, dříve jsem vlastnil velmi výdělečnou firmu. Tu jsem mimochodem prodal, začal od začátku, ta mi k dnešnímu dni vynese přibližně 1 milion týdně. Jsem nadporučík v HZS, ředitel RCN, vozím vězně do věznice. Můj majetek naprosto odpovídá tomu jak moc se snažím a pokud mě někdo vidí v drahých autech, s největší pravděpodobností patří mé partnerce která vede, pokud se nepletu, nejhodnotnější firmu na akciové burze. Její narážky na můj majetek mi tedy přijdou opravdu směšné, stačí jen být houževnatý.


Otázka na obidvoch: Plánujete kandidovať v nasledujúcich voľbách? 

Frederik Benett: Stále jsem se nerozhodl, nejspíš ale ano. Určitě ale nehodlám dělat žádnou rozsáhlou kampaň, opět slíbím jen to co vím že dokážu splnit. Pardon, ale v předvolebním plánu mít snížení kriminality? To je nereálné, nejblíže jsem se mu přiblížil já, když jsem v Palominu nechal přidělat kamery v okolí banky a není tam jediné slepé místo.

Dimitri Losevsky: Mám stejný názor jako můj Kolega ale ještě neříkám stoprocentní ano.

V tejto napätej atmosfére sa voliči San Andreasu ocitajú pred ťažkým rozhodnutím. Je otázne, či sa im podarí prekonať tento chaos a vybrať si správneho kandidáta, ktorý bude vedieť štát viesť správnym smerom. Taktiež veľa voličov sa stále cíti skepticky a neisto ohľadom toho, čo sa stane po voľbách. Je jasné, že San Andreas čelí vážnym výzvam pred týmito dôležitými voľbami. Voliči budú musieť urobiť svoje vlastné rozhodnutie a veriť, že ich hlas bude počuť.


-V. Haleha


Powered by LeoSight IFS
LT~20