Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban(Puding)


DejviiX

Hráč

8
25.1.2023 08:36, naposledy upraveno 25.1.2023 08:39 uživatelem DejviiX

Zdravím A-Teame,píšu vám ticket ohledně zrušení unbanu

Za co jsem ban dostal: NonRP Driving, NonRP Fear, Zdržování RP, Vyvolávání OOC situace 

Jak vše začalo

včéra odpoledne jsem si jezdil zakázky kamionem když v tom za mnou začla jezdit černá audi A8,která mě následně šla přepadnout.Celou dobu zamnou jeli já se jim snažil vyhýbat tím způsobem,aby mi nerozstřelili kola.po nějaký době jsem se na silnici otočil abych dostal náskok pro ujetí,ale to se mi nepovedlo protože začali střílet snažil jsem se furt vybejbat a nedostat kulku do kol.Když po mě furt jeli a snažili se mě zastavit (Z mého pohledu) jsem do nich naramoval a viděl jsem že nabořili most po kterým jsme jeli,a jeli dál. Bral jsem to tak že nerpí injuries,tak jsem začal podávat report v moment kdy jsem si podával report,jsem sjel z kopce na polní cestu. Kde už jsem neměl jak co udělat.Tak mě přepadli já si stál za tím že porušili Non RP injuries,tak jsem to chtěl řešit.Ale tak ukázalo se že jsem nakonec pravidla porušoval já. Prodlužováním akce,non rp injuries(jelikož jsem koukal z levého uhlu na levé dveře kde kola byla v pohodě pak jsem hejbl do pravého na pravé dveře a viděl jsem píchlé kolo) vyvolání ooc situace jsem bral tak že jsem chtěl čekat na admina a řešit to,Fear jsem projevil jako každej jinej snaží se uject,pak když už jsem se zastavil tak jsem rpil 

Omluva

Vím že těch banu není málo,i ty permy nějaké jsou.skoro půl roku jsem si dal pauzu od MTA,po delší době jsem se rozhodl že začnu opět hrát. Nechci furt být takový že budu porušovat pravidla,beru na vědomí své chyby,a chci nadále hrát na Skimu jako normální hráč který bude provádět průměrné RP a netrollit to,chybama se člověk učí a to už vím, že se nevyplatí hrát na win.

Předem děkuji za vyjádření,Hezký den

28.1.2023 00:48

Ahoj, rozhodla jsem se ti ban zkrátit na pět dní. Schvaluji a uzamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~24