Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Po stopách plánované stavby ve Fort Carsonu aneb rozhovor se starostou obce Fort Carson a kongresmanem Dimitrim Losevským


Holub

Hráč

46
25.1.2023 11:59, naposledy upraveno 25.1.2023 11:59 uživatelem Holub

Po stopách plánované stavby ve Fort Carsonu aneb rozhovor se starostou obce Fort Carson a kongresmanem Dimitrim Losevským


Je tomu několik dní, kdy mi ve schránce přistál email s žádostí o povolení ke stavbě. A tím začala cesta, která dospěla k dnešnímu dni ke svému cíli - interview se starostou obce Fort Carson, s Dimitrim Losevským. Co je tato tajemná stavba zač, kde se bude nacházet a co přinese? Odpovědi (nejen) k těmto otázkám se dozvíte v tomto interview, které nejenom odkrývá jeden z nedávných projektů na území této malebné obce v Bone County, ale také i jak vypadá proces schválování stavby a co vše tedy obnáší.

Momentální stav prostorů, kde by mělo dojít k výstavbě nových objektů.


Můžete se, prosím, představit čtenářům plátků Red County News?
Jmenuji se Dimitri Losevsky a jsem kongresman za obvod Fort Carson. Pracuji u HZS jako nadstrážmistr a mezi mé koníčky patří letectví.

Můžete čtenářům popsat stavbu ve Fort Carson, kvůli které jste byl zkontaktován?
Jde o stavbu pro firmu, která se specializuje na úpravu vozidel. Byl jsem místo osobně prohlédnout společně s majitelem pozemku a myslím, že je to dosažení jednoho z mých slíbu, že do Fort Carson přivedu firmy a práci.

Jaký vidíte přínos v přítomnosti dané firmy a dokončení dané stavby?
Určitě bude potřeba zaměstnat nějaké automechaniky a to je pracovní příležitost. Myslím že místo vybral pan Harmak velmi dobře.


Návrh schválený panem Losevským.

V mých očích je zrovna pracovních pozic pro automechaniky až požehnaně. Máte vy, případně daná firma, v plánu vytvoření dalších pracovních pozic v obci Fort Carson?
Samozřejmě, že ano. Je to priorita nabídnout lidem práci. Myslím si, že pracovních pozic ve Fort Carsonu je málo a bohužel bylo tohle krásné místo často upozaděno. Proto jsem návrh pana Harmaka pečlivě prošel a myslím, že je to ten správný postup jak to napravit a udělat z Fort Carson lepší místo pro život.

V čem přesně by byl Fort Carson lepším místem k životu než tomu je doposud?
Myslím si, že potřeba rozšířit tohle malebné město a mám naplánové nějaké akce s občany.

Neobáváte se naopak toho, že by došlo ke snížení životní úrovně a to především v blízkosti dané firmy? Když jsem se díval kde se daný pozemek nachází, tak se nachází v blízkosti několika domků, popřípadě karavanů. Nebojíte se, že by vyšší hlučnost dopadla na životy obyvatel daných objektů?
Myslím, že hlučnost nebude problém. Zaprvé určitě nebudou pracovat v noci, když lidé spí. A za druhé jde firmu zabývající se úpravu vozidel a ne stavební firmu, takže hlučnost je podle mě pasé. Když budou pracovat tak budou mít zavřené vrata.

Kdy by mělo dojít k začátku stavby?
Stavět by se mělo během pár dnů. Přesné datum pan Harmak neuvedl.

Myslíte si, že si oba motely ve Fort Carsonu poradí s přílivem nových zaměstnanců pro danou firmu? Je v plánu se připravit na možný přiliv nových obyvatel obce?
Pokud se obáváte že dva motely nezvládnou nápor zaměstnanců a nebo obyvatel tak vás mohu ubezpečit, že místa na stavění je dost. A pokud se, nedej bože, stane, že nebude dostatek místa, tak tenhle problém vyřeším.

Na závěr Vám nechám prostor vzkázat cokoliv našim čtenářům, popřípadě obyvatelům obce Fort Carson.
Rád bych všem občanům popřál hezký začátek pracovního týdne a hlavně ať přijdou k volbám proto, že je to pro naši demokracii důležité.

Jménem RCN bych moc rád poděkoval panu Losevskému za to, že si na rozhovor na dané téma udělal s námi čas.


-R.B.


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo