Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nemám slová na toto


Raysear

Hráč

6
25.1.2023 16:49, naposledy upraveno 25.1.2023 16:56 uživatelem Raysear

Akože neviem čo zlé som urobil keďže mi predlžujete ban na 72 hodín ako nechápem. Ani na otázku som nedostal odpoveď ani nič. Docela smutné že hráčovi ktorý nič neurobil (čiže ja lebo som fakt nič neurobil) dáte ban za to že na Iris pridá fotku z koľajníc z ktorých som potom odišiel (neviem možno to auto tam bude lebo som dostal iný ping až tak že server skončil pripojenie somnou) tak to je úbohé. A ešte neviem čo som zlé urobil že sa mi to musí predĺžiť na 72 hodín, aj pravidlá som prečítal s kamarátom, prečítali sme všetko a čo sme našli? Nič som tu na fórume neporušil takže prosím chcem odpoveď že prečo sa mi niekto akoby ´´vysmieva´´ tým banom s nápisom ´´NonRP Driving (chlubení na Iris)´´ ale keď zistím kto to bol tak bude zle nedobre. A nechcem sa týmto vyhrážať týmto ale nervy mi to urobilo tak hrozné že som tu nadával asi 20 minút iba kvôli banu. Áno je to úbohosť odomňa keďže si môžem počkať dovtedy dokedy to vyprší ale ja som typ človeka ktorý nevie čakať veľmi dlho. Áno teraz som odbočil od veci, hej chápem nikoho nezaujíma môj život alebo niečo iné ale toto bol pre mňa celý veľký výsmech. Hrozný výsmech. Nechcem sa vyhrážať ako som povedal už, ale už toho mám dosť, iba ten pohľad z hry na to oznámenie, iba vtedy mi zovrela krv v tele a hneď som vedel že niekto si zo mňa robí srandu a pridal tam tie hodiny naschvál. Takže ak by sa dalo tak prosím znížte mi tie hodiny v bane alebo nič nerobte, je mi to celé už jedno. Ako fakt. Isto ten ban za ´´chlubení na Irisu´´ bol len zo srandy keďže som počul od nejakých ľudí ktorých poznám tu na Skime že dostali ban za random veci ale to dostali dávnejšie, keď som ešte nehrával na Skime. Najviac som počul od Marek Holecka (jeho meno na Skime) lebo ten dostával často ban a boli tam random veci. 

Dúfam že sa nájde aspoň jeden ktorý tomuto pochopí (najlepšie z AT) a normálne sa bude rozprávať tu o tom (keby sme sa nedohodli na niečom) a mohli sa dohodnúť že čo a ďalej. 

Teraz som sa pozrel na čas banu a uvidím tam ´´agresivní jednání pri žádosti o unban´´ Nebol som agresívny ani sme nejednali, vôbec nič ani som nemal slovo na jednanie takže nechápem.

 

jbtpravidla

Hráč

20
25.1.2023 16:59, naposledy upraveno 25.1.2023 17:06 uživatelem jbtpravidla

Vím že možná dostanu warn za nadbytečné vyjádřování, ale pro příště ti doporučím si promyslet a tyhle 2 Žádosti a spojit je do jednoho, pokud to budeš dělat dál tak skončíš jako můj kamarád s Global Banem, a když už tak není od věci ignorovat hráče tudiž jejich komentáře a počkat si na odpověď od Administrátora.

 

" Na odpoveď už čakám skoro hodinu ale jediné čo som dostal tak bolo predĺženie banu, to je všetko, nedostal som ani odpoveď na otázku, a ževraj som bol agresívny čo nechápem že kedy som bol. "

Tak to už bohužel, pokud si píšeš žádost o unban tak tím musíš brát na vědomí že to může být klidně otázka několika dnů, než se Administrace rozhodne zda ti unban udělí či nikoliv.

Raysear

Hráč

6
25.1.2023 17:00

Na odpoveď už čakám skoro hodinu ale jediné čo som dostal tak bolo predĺženie banu, to je všetko, nedostal som ani odpoveď na otázku, a ževraj som bol agresívny čo nechápem že kedy som bol.

25.1.2023 17:09
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
25.1.2023 17:41, naposledy upraveno 25.1.2023 17:48 uživatelem Dzardys

Následující obrázek doufám znáš.

Spoiler

Pokud ne, tak si dovolím veřejně tvrdit, že to je vlak. Vidíš, po čem jede? Koleje. Vlaky jezdí po kolejích. Pro jistotu to zopakuji nejen tobě, ale i všem ostatním. Vlaky jezdí po kolejích. Maglev a podobné výjimky z toho vynecháme, držme se standardu. Leč záměr mého sdělení je prostý. Nikde v té větě nefiguruje slovo "vozidla" nebo "auta". Protože auta po kolejích jezdit nemohou. Ve většině případů by si totiž poškodila své podvozky a každý rozumný řidič bude volit příjemnější cestu, tou je silnice, kde mu proražení vany a tak dále hrozí jen zřídkakdy. Ano, narážím tím na české dálnice.

Pokud každý svůj ban budeš řešit jako hulvát, osobně se zaručím, že ten příští bude permanentní. Nejsi jako hráč v pozici, kdy by sis mohl na fóru vyskakovat s výlevy jako "ale keď zistím kto to bol tak bude zle nedobre", "akože ste normálny?". Nikdo na to skutečně není zvědavý.

Mimochodem, když se podíváme na tvou historii trestů, je vidět, že s řízením máš zjevně opakovaný problém, protože jsi za to už ban dostal. Stejně tak se zdravým rozumem a nadávkami, které tu projevuješ. Já nejevím zájem vyhovět tvé žádosti o unban, dokud se projevuješ tak jako v posledních dvou žádostech. Pokud od někoho něco žádáš, bylo by vhodné to napsat slušně a ideálně čitelně - pomocí Enteru použiješ ve svém textu odstavec, který přidá na přehlednosti celé žádosti.

K udělení unbanu nebo celkovému zkrácení trestu nevidím důvod, utvrzuješ mě v tom, že je prodloužení zcela na místě. Přeji hezký zbytek dne.


Edit: Podívej se například, jak dopadl takový Herdyn.

Vjel do kolejí, pak dostal další ban. Český streamer opět ...

(( @Holub ))


Powered by LeoSight IFS
LT~45