@neznamy#2110, jak můžeš vědět, že to bylo domluvené? Přihlášky se posílaly do soukromých zpráv na Discordu přímo tomu kdo to vyhlásil. Vše bylo řešené IC cestou, a nezískal cituji tebe „Generála HZS“, tu nejsme v nějaké armádě, získal Generálporučíka HZS, a mezitím je rozdíl.
Sice nedělá u HZS v Praze, ale rozhodně tomu rozumí více jak ty, jak jsi již minule ukázal v Tvé žádosti o Sbor Dobrovolných Hasičů, kde jsi napsal s prominutím úplné blbosti. Je nutno rozlišovat někoho kdo dělá, že tomu rozumí, a někoho kdo se o to fakt zajímá, a z velké části tomu opravdu rozumí.
@Buka, o domluvě jsem psal již výše.. Co se týče vyhazování členů, to už je čistě jeho věc či Vás vyhodí, nebo ne. Sám jsem včera měl potyčku s pár členama přímo před stanicí, a sice aktivní jsou, ale rozhodně tomu nerozumí, tak jak se tváří.. Sice možná zníčil nejaktivnější frakci. A víš proč? Né každý má čas být neustále na serveru, a být tam klidně 12 hodin v kuse.. Rozhodně je lepší zníčit nejaktivnější frakci, a dát tam schopné lidi, než-li mít nejaktivnější frakci, ale plnou neschopných lidí.
Budu rád za jakoukoliv Vaší zpětnou vazbu.
S pozdravem,
Kubby [Heavy]
[user:2110], jak můžeš vědět, že to bylo domluvené? Přihlášky se posílaly do soukromých zpráv na Discordu přímo tomu kdo to vyhlásil. Vše bylo řešené IC cestou, a nezískal cituji tebe „Generála HZS“, tu nejsme v nějaké armádě, získal Generálporučíka HZS, a mezitím je rozdíl.
Sice nedělá u HZS v Praze, ale rozhodně tomu rozumí více jak ty, jak jsi již minule ukázal v Tvé žádosti o Sbor Dobrovolných Hasičů, kde jsi napsal s prominutím úplné blbosti. Je nutno rozlišovat někoho kdo dělá, že tomu rozumí, a někoho kdo se o to fakt zajímá, a z velké části tomu opravdu rozumí.
[user:1713], o domluvě jsem psal již výše.. Co se týče vyhazování členů, to už je čistě jeho věc či Vás vyhodí, nebo ne. Sám jsem včera měl potyčku s pár členama přímo před stanicí, a sice aktivní jsou, ale rozhodně tomu nerozumí, tak jak se tváří.. Sice možná zníčil nejaktivnější frakci. A víš proč? Né každý má čas být neustále na serveru, a být tam klidně 12 hodin v kuse.. Rozhodně je lepší zníčit nejaktivnější frakci, a dát tam schopné lidi, než-li mít nejaktivnější frakci, ale plnou neschopných lidí.
Budu rád za jakoukoliv Vaší zpětnou vazbu.
S pozdravem,
Kubby [Heavy]