Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Fitness update


KitzuInu

Hráč

34
25.1.2023 20:54

Zdravím komunitu LeoSightu.

Přišel jsem s takovým menším nápadem který by se určitě některým hráčům mohl zalíbit.

Jde o to že každý si tu může vylepšit staminu pomocí běhacích pásů. Ale pokud chce naše postava posilovat či zlepšit nějak svojí fyzičku tak vše musí RPit passivně, což dává lidem od začátku možnost si napsat do editlooku jakoukoliv větu s tím jak je jeho postava namakaná. ( například; vypracované svalstvo po celém těle ). Abychom zabránily takovýmto neshodám tak jsem přišel na menší nápad který by se mohl dostat na server. 

Tento nápad bych nazval Fitness updatem a jednalo by se o systém který by ukazoval vaší fyzičku dle toho kolik by jste si v posilovně "odposilovali". Popíši to ve stručných bodech aby to bylo každému jasné.

1.) Posilovna a posilovací stroje. V každé posilovně v okolí San Andreas najdeme posilovací stroje, ať už se jedná o klasický bench, činky či jiné. Tak tyto stroje bych oživil nějakou minihrou třeba z klasického GTA:SA.

2.) Ukazatel svalové hmoty. Ukazatel svalové hmoty by spočíval v tom kolik si daný hráč "odposiluje" na daném stroji. Větší hmotnost na stroji = Rychlejší nabírání svalové hmoty ( ale těžší minihra na posilovacím stroji ).

Děkuji za přečtení a doufám že se vám tento nápad zalíbil stejně jako mě a doufám že mi napíšete pod tento příspěvek i váš názor, na který se budu velmi těšit.

S pozdravem pěkného dne,

KitzuInu

 

TosbarCZE

Hráč

23
26.1.2023 12:18

Shit, akorát dojdu z gymu a už před očima zase gym :-D

Ale yes, mega souhlasím, bylo by to skvělý a zas další příležitost i pro social RP! :-)

Matejos

Hráč

36
27.1.2023 00:14

Napad je to velmi fájn ale musime do toho poičítať že naše postavy maju už nejaký život pred San Andreas, takže když si nekdo dá postavu vymakanú muže to býd dúsledek toho co delal pred  SA

27.8.2023 05:38

@Matejos

Tak když RPíš třeba mafiána kterému  je třeba 40 a v minulosti to byl drogový magnát s nespočet tým arsenalem tak ti taky Admin negivne tunu cocainu a nespočet zbraní ;)

 

"Stamina na slušnou úroveň lze vyběhat za pár hodin, budeš je muset hold obětovat neb o RPit co máš hold v nabídce" 

JasonDark

Hráč

19
6.9.2023 00:50

Já myslím, že by stačilo přidat jen tu minihru aby další člověk co přijde do fitka viděl hráče, že fakt něco dělá. Vypadalo by to o něco lépe a zbytek si člověk může Rpit v popisu postavy. Akorát by to třeba mohlo zlepšovat Staminu, aby prostě člověk nemusel pouze běhat na pásu ale mohl dělat i něco jiného prostě. Špatný nápad to rozhodně není ale přidávat fyzičku je tak nějak zbytečná práce navíc. Ta minihra by i mohla opravdu stačit. 


Powered by LeoSight IFS
LT~84

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo