Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tvůj nejlepší parťák na hraní?


laceyabysss

Hráč

36
26.1.2023 17:21, naposledy upraveno 26.1.2023 17:22 uživatelem laceyabysss

Zdravíčko hráčiska, chtěl bych si tady s vámi popovídat o tom, s kým nejraději RPíte? Skvělé IC i OOC vztahy jsou základem krásného RPčka a zábavy.

Tak začnu já..

@Artistiques - jeden z hráčů, kterého znám skoro nejdéle. Nemohu zapomenout na krásné časy v PSA, kdy jsme spolu zažili spoustu zábavy a našeho hodně zvráceného smyslu pro humor, je to snad jediný člověk, kterej nějak tak chápe můj smysl pro humor.. :D

@Radekfil - jelikož s ním stále RPím SocialRP (bohužel) tak musím říct, že je to člověk, kterej dokáže zpříjemnit každé RP, není jedno RP s ním, kde bychom nezažili nějakou srandu. I když od sebe žijeme docela blízko a docela se bojim o svůj život, tak musím říct, že tohohle klučinu mám docela rád :D (nejsem gej) 

@chlebyy - To samé, co s Radkem, taky od sebe nežijeme zas tak daleko. Co se týče tvého RP, tak se mi s tebou RPí v pohodě a na svůj věk jsi rozumnej člověk s dobrým smyslem pro humor. :D

 

@magovec - Na tebe jsem málem taky zapomněl, též se známe docela dlouhou dobu a na to, jak mě občas ICly štveš, tak taky patříš do blížšího okruhu hráčů. :)

 

Pokud jsem na někoho z mého bližšího okruhu hráčů zapomněl, tak sorráč. Určití lidé ví, že též patří do mého seznamu. :)

 

Holub

Hráč

46

Powered by LeoSight IFS
LT~26