Zdravíčko hráčiska, chtěl bych si tady s vámi popovídat o tom, s kým nejraději RPíte? Skvělé IC i OOC vztahy jsou základem krásného RPčka a zábavy.
Tak začnu já..
@Artistiques - jeden z hráčů, kterého znám skoro nejdéle. Nemohu zapomenout na krásné časy v PSA, kdy jsme spolu zažili spoustu zábavy a našeho hodně zvráceného smyslu pro humor, je to snad jediný člověk, kterej nějak tak chápe můj smysl pro humor.. :D
@Radekfil - jelikož s ním stále RPím SocialRP (bohužel) tak musím říct, že je to člověk, kterej dokáže zpříjemnit každé RP, není jedno RP s ním, kde bychom nezažili nějakou srandu. I když od sebe žijeme docela blízko a docela se bojim o svůj život, tak musím říct, že tohohle klučinu mám docela rád :D (nejsem gej)
@chlebyy - To samé, co s Radkem, taky od sebe nežijeme zas tak daleko. Co se týče tvého RP, tak se mi s tebou RPí v pohodě a na svůj věk jsi rozumnej člověk s dobrým smyslem pro humor. :D
@magovec - Na tebe jsem málem taky zapomněl, též se známe docela dlouhou dobu a na to, jak mě občas ICly štveš, tak taky patříš do blížšího okruhu hráčů. :)
Pokud jsem na někoho z mého bližšího okruhu hráčů zapomněl, tak sorráč. Určití lidé ví, že též patří do mého seznamu. :)
Zdravíčko hráčiska, chtěl bych si tady s vámi popovídat o tom, s kým nejraději RPíte? Skvělé IC i OOC vztahy jsou základem krásného RPčka a zábavy.
Tak začnu já..
[user:4554] - jeden z hráčů, kterého znám skoro nejdéle. Nemohu zapomenout na krásné časy v PSA, kdy jsme spolu zažili spoustu zábavy a našeho hodně zvráceného smyslu pro humor, je to snad jediný člověk, kterej nějak tak chápe můj smysl pro humor.. :D
[user:5544] - jelikož s ním stále RPím SocialRP (bohužel) tak musím říct, že je to člověk, kterej dokáže zpříjemnit každé RP, není jedno RP s ním, kde bychom nezažili nějakou srandu. I když od sebe žijeme docela blízko a docela se bojim o svůj život, tak musím říct, že tohohle klučinu mám docela rád :D (nejsem gej)
[user:7185] - To samé, co s Radkem, taky od sebe nežijeme zas tak daleko. Co se týče tvého RP, tak se mi s tebou RPí v pohodě a na svůj věk jsi rozumnej člověk s dobrým smyslem pro humor. :D
[user:5821] - Na tebe jsem málem taky zapomněl, též se známe docela dlouhou dobu a na to, jak mě občas ICly štveš, tak taky patříš do blížšího okruhu hráčů. :)
Pokud jsem na někoho z mého bližšího okruhu hráčů zapomněl, tak sorráč. Určití lidé ví, že též patří do mého seznamu. :)