Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] DOMOBYT.CZ

tomas89

Hráč

2
12.6.2020 21:36

Název frakce: DOMOBYT.CZ

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Tomáš Dvořáček

Startovní kapitál: 50000

Popis frakce: Jedná se o Frakci která ostatním Hráčům dá možnost koupit upravený či nechat upravit byt,dům a garáže vše jen v Interieru,možnost doplnovat do interieru podle přání zákazníka Tato Frakce by byla samo živená výplaty jen a pouze z prodeje Domu či bytu a nebo z úpravy interieru tak že by nepotřebovala Dotace jen jednorázově 5 mega na začátek a pak by jela sama na sebe,vzal bych si jí na starosti,odznaky by nebyla potřeba.

misatorcz

Hráč

53
12.6.2020 22:17

Please fucking kill me

Ne 

Je to tu několikrát tento návrj ve stejné podobě

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 19

Lofanek

Hráč

33
12.6.2020 22:45

Misator, miesto toxickej odpovede si sa mohol normálne vyjadriť ako rozumný človek.

Ahoj tomas89,

tento typ frakcie sa navrhoval už viackrát, avšak nemá skoro žiadne využitie.

Za mňa bohužiaľ nie. 

misatorcz

Hráč

53
12.6.2020 22:54

@Lofanek

Ano mohl ale já na todle už nemám ty žádosti nejsou tak staré aby je člověk nevyhledal.

13.6.2020 08:08

ANO není to špatné udělat,pro lidi kteří to neumí tak je to dobrá věc a když si to potom bude živit sám tak proč ne,já to beru

tomas89

Hráč

2
13.6.2020 11:06

Lidi o to mají zájem volají my a chtějí to není to špatní návrh,nežádám o dotace každý měsíc jen jednorázově stačilo by i 2,5 mega je to jako Firma na Domy ale i rekonstrukci domů a je o to velký zájem,potom bych i dával i příspěvky na tento server,A pokud chcete natahat čím dál vice lidí a zisku tak to pro ně musíte udělat více reálné není to tu špatné klobouk dolů baví ně to tam a mám o to velký zájem tak proč to aspon nezkusit?  

Halucinace

Hráč

29
13.6.2020 13:02

Ahoj @tomas89 upřímně, tyto služby můžeš nabízet i bez frakce. Nejsou potřeba další frakce, ve kterých se budou prakticky jen pobírat peníze za eh... prakticky nic. (Že to píšu já, co? :D) Být tebou bych si zkusil vydělat na nějaké nemovitosti, odkoupit je a následně se je pokusil prodat pomocí inzerátů. Frakce mi příjde na serveru zbytečná, takže za mě určitě ne.

Malá rada na závěr, zkusil bych se příště trošičku více rozepsat. S pozdravem Dominick.

nEscafeX

Hráč

26
14.6.2020 13:17

Ahoj, osobně si myslím že tady takové věci můžeš dělat bez frakce. Třeba MC Invest dělají suprové interiéry, a též na to nepotřebují frakci. Kdybys chtěl dělat nějaké například venkovní stavby tak též bych nesouhlasil. Jelikož na venkovní stavby tu je Těžební společnost která dělá též nějaké ploty, a RPí dovoz materiálu a vše možné. NE

29.6.2020 01:22, odstraněno 29.6.2020 01:22 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem