Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban


Brazil

Hráč

8
26.1.2023 21:53

Zdravím pred pár minútkami som dostal ban za pravidlo 24. pravdepodobne zato že som Help. napísal či by mi vedel vziať report a odpovedať mi na neho... Pred pár dňami mi niekto z AT napísal že helperom pmku môžem napísať či mi vezme report ale adminovi nie.. Nech si dám na toto pozor... Tak teraz neviem či som ten ban dostal právom alebo neprávom.. Každopádne sa chcem opýtať či by bol možný unban. A do budúcna viem že pmky už písať radšej nebudem.

26.1.2023 21:56

Pro komunikaci s členy AT slouží systém reportů. Potřebuje-li hráč pomoc od člena AT, může vyplnit report formulář (F2) a odeslat report. Dostupný člen AT s dostatečnými pravomocemi k vyřešení konkrétního reportu přijme odeslaný report s ohledem na jeho časové možnosti. Hráč nesmí na report upozorňovat v IC ani OOC chatu.

Přesný opis pravidla je dle mého názoru dostatečně definující a hledání děr v pravidlech je dokonce v rozporu s pravidlem 0. Trest je na místě, ale protože se nejednalo o nic tak závažného a máš historii jinak čistou, rozhodl jsem se ti udělit unban. Dávej si na to pro příště bacha.


Powered by LeoSight IFS
LT~24