Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o skrteni banu


Kevinkoboss18

Hráč

3
27.1.2023 21:59

takže dostal som ban na 3 dni od keksika a dovod banu non rp driving,zneužiti f10 tak f10 som dal koli tomu lebo tam boli vela aut a mal som repraky nahlas a moj 2 ročny spal tak som si to stišil a hned se vratil do hry za co se ospravedlnuji ano non rp driving si priznavam že som spravil když mi prestrelili pneumatiku ale jen 10 sekund pak jsme zastavil vysupil zamkl auto a utikal ale tam jsem dostal tazrem chci skrateni banu dekuji

27.1.2023 22:34

Ahoj, tak abych se ti nějak vyjádřil tedy a uvedl vše na pravou míru, jelikož mě zmíňuješ v téhle žádosti o unban.


Trash RP - /me bouchl se hlavou o volant. Tohle fakt není adekvátní RP, nevím u koho jsi to viděl nebo od koho jsi to odkoukal, ale tohle fakt není dostatečné.


Non RP driving - Jízda s prostřeleným kolem fakt není v pořádku. To jak si tam s tím driftuješ jak kdyby to nemělo ani prostřelné to kolo. To fakt né hele.


Co se týče těch Non RP injuries - Měl jsi dvě obrovské srážky a neviděl jsem ani žádné RP ani /me ani /do a dokonce ani /status, takže o tom se radši nebavme.


A o tom jak jsi se odpojil na konci celé RP akce nebo spíše jak jsi dal F10, když tě zrovna trefili taserem? Tak o tom už se vůbec nebudeme bavit. Porušení je více než dost, pravidla očividně porušuješ pravidelně dle historie,  žádost o unban ani nestojí za řeč.. Zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20