Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stížnost na hráče Pavel Smith a na pana Sandlerina


tadeas14cz

Hráč

0
13.6.2020 13:39, naposledy upraveno 13.6.2020 14:12 uživatelem tadeas14cz

nemám na toto náladu smazal sem to pokud se v tom ztrácíte váš problém 

NoOneFromYou

Hráč

17
13.6.2020 13:53

Být tebou bych to napsal znovu a SROZUMITELNĚ, jelikož se v tom ztrácím a kolikrát ani nechápu co tím myslíš např. část "a je mi jedno co si je mi jedno". I to že to máš "na dvě části" jelikož je to popravdě lehce nesrozumitelné.

Toto je pouze názor z mé strany.

-alo553 [NoOneFromYou]

sandlerino

Hráč

39
13.6.2020 13:59

Ahoj,

nejdřív, pokud budeš někoho obviňovat, měl by jsi si zjistit, jak to doopravdy bylo. Nemám čas zase pročítat tu tvou, asi z 3/4 nesrozumitelnou, stížnost. Je velmi pěkné, že jsi zde na mne napsal názor a také že si myslíš, že ten názor psychicky nezvládnu. Tleskám. Rád bych ti řekl jediné, dokážu psychicky zvládnout dooprady dost,  obvzlášť tyto křivé obvinění ze stran hráčů, kteří pusobí nebo působili IC na Artheonu jako hasiči.

 

S pozdravem,

tvůj milovaný,

Sandleríno

Kubby

Hráč

57
13.6.2020 14:40, naposledy upraveno 14.6.2020 22:08 uživatelem Kubby

Ahoj @tadeas14cz, rozeberu zde tvojí stížnost na hráče Pavel Smith, a na Helper, a Supportera Sandlerino. 

Teď se budu zabývat tím co jsi nazval první část stížnost na hráče Pavel Smith.

Budu zde citovat části tvé stížnosti, a k nim se budu vyjadřovat..

Cituji: 

„Takže pan Smith a jeho rp je asi tak dobré jako rp malého dítěte“

Nechápu proč přirovnáváš někoho RP k RP malého dítěte, i malé dítě může RPit lépe jak polovina momentální komunity na CZ/SK MTA RP Scéně.

„přišel ke mě a chytl mě ja sem dal /do F vytrhl se a pak /me mu dal ránu do obličeje(podotýkám že sem byl přímo u něj) a on zaerpil jako vždy /do F uhl, to jako what to si jako z matrixu?“

No, vzhledem k tomu, že on tě chytil a ty jsi se mu vytrhl, tak by se tu dalo počítat s třetím Newtonovým zákonem AKCE A REAKCE, tudíž mohl počítat s tím, že by jsi mohl takto reagovat. Mělo by se zde taktéž uplatnit pravidlo Fair play-e, kdy se při takovém /me mělo rovnou napsat /do S/F, a počítat s tím, že druhý hráč, kterého se /me týká měl čas nějak zareagovat.

„ale pánovy se to nelíbilo tak mi začal nadávat occ do kreténů atd ale to je přece zakázané ne?“

Ano, zakázané to je, ale z této věty usuzuji, že se ptáš zda je to zakázané, a v tom případě by se mohlo brát na zřetel, že Ty sám neznáš pravidla serveru. 

Teď se zde budu zaobírát druhou částí, a to stížností na Supportera Sandlerino.

„chová se arogantně a banuje nebo dává jaily lidem“

Pochybuji, že Supporter Sandlerino někoho zabanoval, protože pokuď-li se nepletu, tak Supporter nemá pravomoce na udělení banu.

„vy ste ho zatkli ale má to jeden problém on to řekl occ a vy ste ho zavřeli ic takže mi to furt nedává smysl“

Zatčen byl čiště z IC důvodů, a nikoliv z OOC důvodů.

„nechápu proč furt jezdili komanda na HZS bezdůvodně jen kvůli blbým autům“

Já zase nechápu, když máte hned vedle stanice HZS obrovské parkoviště, s plno volnýma parkovacími místami, tak proč musíte stát na chodníku.

„ale jelikož tu je tolik děcek které by tu neměli co dělat a měli by si jít hrát na píseček.“

Nechápu, proč máš neustále zapotřebí urážet děti, a s největší možnosti i sám sebe.

(V tuto dobu jsi to již smazal, ale i tak jsem se musel vyjádřit)

S pozdravem,

Kubby [Heavy]

(Zde dole přiložím znovu stížnost, jelikož je smazaná, tak aby jste věděli k čemu se vyjadřuji.

„Takže měl bych tu stížnost na dvě strašně oblíbené osoby na artheonu tahle stížnost bude na dvě části aby se v tom ti dva vyznali. V první části bych si chtěl popovídat o panu Pavlovy Smithovi a v druhé o Sandlerinovy. Takže pan Smith a jeho rp je asi tak dobré jako rp malého dítěte, včera ve večerních hodinách sem přišel s bandou od hzs na stanici a tam pan Smith poté sem musel na chvíli jít afk pak sem zas došel a vidím že pan Smith se ptal kdo mu chce říct jeho názor na něj do očí tak sem řekl že já, přišel ke mě a chytl mě ja sem dal /do F vytrhl se a pak /me mu dal ránu do obličeje(podotýkám že sem byl přímo u něj) a on zaerpil jako vždy /do F uhl, to jako what to si jako z matrixu? jen tak uhnout když sem byl přímo u tebe nevím jestli bys irl uhl asi jo protože si asi rambo či co. Pak zaerpil to že mě kopl do rozkroku tak sem dal taky /do f uhl protože to je ještě irl možné, ale pánovy se to nelíbilo tak mi začal nadávat occ do kreténů atd ale to je přece zakázané ne? ale jak ho znám zavolá si pana sandlerina a ten tu začne znova dělat chytrého,ted budu dost upřímný a řeknu svůj názor, ja nevím ale myslím si že pan smith je pěkná vlez doprdelka a udělá vše co mu sandler řekne,tož k první a nudnější části vše. Takže sandlerino si podle mě o sobě moc myslí nikdo tu nesmí o něm nic říct protože by se asi psychicky nezvládl, je to jen helper nic víc, chová se arogantně a banuje nebo dává jaily lidem co o něm řeknou, například kenny řekl svůj názor a vy ste ho zatkli ale má to jeden problém on to řekl occ a vy ste ho zavřeli ic takže mi to furt nedává smysl, nechápu proč furt jezdili komanda na HZS bezdůvodně jen kvůli blbým autům. Jen využíváš toho že jsi prezident myslím a že tu jsi helper a to jediný ti tu zvedá to tvoje malinké ego a pak si o sobě moc myslíš a je docela zajímavé že si o hzs že sou neschopný tak vlastně mluvíš aj o Smithovi ne? takhle bys ses k osobním vlez doprdelkám neměl chovat. Ted se tu zastanu všech lidí od hzs (kromě Smitha ten si to nezaslouží) oni byly náhodou strašně aktivní a svoji práci odváděli skvěle takže se do HZS přestan srát když vlastně tvé osobě nic neudělala jen dělali svou práci a když sem jim něco nelíbilo tak to řekli. To že se tu chováte jak za komunistů a za každý názor banujete tak jen kazíte tu hru ostatním, takže ted řeknu svůj upřímnej názor na toho vašeho miláčka sandlerina pro mě budeš vždy koště bez mozku které neumí unést pravdu když mu jí někdo říká a je mi jedno co si je mi jedno jestli znova dostanu ban nebo jail jen tě pěkně a přítelsky poprosím o to abys ses přestal srát do HZS když nevíš nic. Tož ode mne vše jen chci říct že tu je spousta adminů a helperů se kterými se skvěle pracuje a komunikuje ale jelikož tu je tolik děcek které by tu neměli co dělat a měli by si jít hrát na píseček. Tak jo to je zatim vše a prosím vzpamatujte se protože jde artheon do hoven, přeji lásku a mír po zbytek dne ahoj“)

 

16.6.2020 15:18

Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~50