Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban - Dzardys


28.1.2023 18:22

Ahoj, dostal jsem ban od Dzardyse za porušené pravidla. Mrzí mě že jsem to porušil a baví mě u vás hrát. Omlouvám se že jsem obvinil Dzardyse z Metagamingu, ale zdálo se mi divné že okrádám osobu jsme skovaný a najednou se tam objeví asi 10 PSA členů. Taktéž se omlouvám za CombatLog neměl jsem se odpojit byl jsem naivní a myslel jsem si že se zbavím trestu jak IC tak OOC. Moc se omlouvám a rád bych dostal 2 šanci jestli by byla možná mrzí mě to jak jsem již zmínil, a lituji toho že jsem něco takového porušil. Rád bych se napravil a hned jak příjdu na server si pročtu pravidla a nechám se zaučit na serveru jsem ještě vcelku nový a celkově na RP. Moc bych ocenil druhou šanci, protože toto je muj první permanentní ban. :/ Děkuji za přečtení. 

 

 

 

PING: @Dzardys

 

29.1.2023 01:23

Vzhledem k tvé agresi a především vyhrožování mé osobě během řešení celé situace, současně tak i zdržení spousty hráčů svým AFKováním, nevidím v tuto chvíli jedinou polehčující okolnost, v jejímž důsledku bych ti měl udělit unban. Zkus to tedy za měsíc, třeba už mě obměkčíš. Prozatím zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo