Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unpermu

neznamy#7022

Smazaný účet

12
28.1.2023 19:38, naposledy upraveno 29.1.2023 11:16 uživatelem neznamy#7022

Ahoj Puding nebo kdo tohle čte, rád bych dostal unpermu omlovám se za trash rp už jsem se ponaučil vím že to byla moje chyba permu jsem si zasloužil a byl bych rád o 2x šanci 

Proč jsem dostal permu: Vzali jsem cápka za učelem okradení a ten řekl svým kamarádum at nás pronásledují oni nášś našli a pak nás chtěli okrást

Permu jsem dostal za trash rp protože jsem erpil že mě nemužou vzít peníze protože je mám v tajné kapsičce v tašce

Takže Přisnávám moji chybu trash rp vým byla to chyba a jsem za ní smutný už jsem se ponaučil a chtěl     bych hrát dále

Omlouvám se za chyby předem děkuji MrDoge

jan38

Hráč

74
29.1.2023 02:46

Nejsem admin ale proč tva žádost vypadá spíše kopírak se žadostí která byla před nekolika hodinami zamitnuta,  barvami si nepolepšíš chce to románek. 

Honzík

Linedorpheus

Hráč

4
29.1.2023 09:25

😂😂 tohle nemá hlavu ani patu kámo, 

29.1.2023 09:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

jan38

Hráč

74
29.1.2023 11:52

mrdoge žádost o 1000 slov kdepodrobne vysvetluješ svoji chybu a perma není na mesic pokud vím pokud ti unban zamítnou další si mužeš podat za mesic

31.1.2023 19:52

Tak za prvé, ban ti nedala Puding ale já. Za druhé jsem říkal aby sis dal s tou žádosti více práce. Teď už na tom nesejde.. Mé rozhodnutí stále trvá a také si další žádost podej nejpozději za měsíc.