Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban-flyer


Fasujes

Hráč

4
1.2.2023 17:13

Zdravím dostal jsem ban za nepovolený obchodní podvod nevím kdy jsem něco vůbec takového udělal ale dobře byl bych rad kdyby se FLYER nějak vyjádřil dekuji 

 

1.2.2023 20:09

Ahoj, nemůžu zde zasílat logy, které jsou i důkazem k tomu cos se svým kamarádem(který ale dostal permu, a za jinou věc než za tohle) provedl. Místo toho ti ale povím ti cos udělal.

Chtěl jsi prodat někomu auto, někdo se ti ozval, přijel za tebou a tys ho okradl o nějaký jeho věci a o kreditku a pin z ní, kterou jsi pak i použil k vybrání nějakých peněz z účtu okradeného. Taková akce je obchodní podvod, a nebyl povolený, tím pádem jsi dostal ban a akci jsem voidnul, tím pádem kradené věci byly vráceny okradenému hráči.

Tohle ani nevypadá jako žádost o unban, podal jsi to jen jako nějakou žádost o vysvětlení, tady tedy zasílám vysvětlení, a žádost o unban zamítám.

Přeji hezký zbytek večera.


Powered by LeoSight IFS
LT~22