Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podnět pro PSA - Nahlášení uživatele Irisu za porušení trestního zákoníku


laceyabysss

Hráč

36
1.2.2023 17:49, naposledy upraveno 1.2.2023 17:54 uživatelem laceyabysss

Podatel: Mgr. Orlando Anderson M.A.

Věc: Podnět pro PSA - Nahlášení uživatele Irisu za porušení trestního zákoníku.


Dobrý den, policisté.

tímto podnětem bych chtěl podat trestní oznámení na uživatele Irisu @michalnebrta36, který se dopustil porušení zákona číslo 14/2020, čl. 3, §22

a čl. 9, §78


§22 Pomluva - kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na 2 hodiny.

§78 Křivé obvinění 

 


Na přiložené fotografii si můžete povšimnout, že již zmíněný uživatel se dopouští porušení zákona 14/2020. §22 Pomluva a §78 Křivé obvinění.

To co dotyčná osoba zmiňuje v textu je nepravdivý údaj, který by mohl nějakým způsobem poškodit mou osobu na veřejnosti. 

Požaduji o rázné potrestání tohoto uživatele, zablokování jeho Iris účtu, jelikož to neudělal poprvé a určitě ani naposled, neboť se s takovým člověkem nedá nijak rozumně na ničem domlouvat...

Děkuji Vám předem za vyřešení tohoto podnětu.

S přáním hezkého dne, 

Mgr. Orlando Anderson M.A.


Přílohy


SGxWZIy.jpg    Stáhnout >

 

1.2.2023 20:26, naposledy upraveno 1.2.2023 20:27 uživatelem Schokolade

Vážený pane Anderson,

na základě Vašeho elektronického podnětu bude zahájeno vyšetřování protiprávního jednání uživatele sociální sítě IRIS - „@michalnebrta36“ a v případě prokázání viny jeho řádné potrestání dle trestního zákoníku 14/2020, článku 3, paragrafu 22 - pomluvy. Avšak uživatel nebude trestně stíhán z křivého obvinění dle trestního zákoníku 14/2020, článku 9, paragrafu 78, jelikož nebylo policií shledáno naplnění skutkové podstaty trestného činu křivé obvinění.

Také Vás dovolím informovat o skutečnosti, že v současnosti Policie San Andreas nemá oprávnění k zablokování nebo jinému zamezení uživateli internetové sítě IRIS k dalšímu sdílení příspěvků. Tuto žádost prosím směřujte na poskytovatele internetové sítě IRIS.

Za přílohu děkujeme, určitě pomůže.


S přáním hezkého zbytku dne,

por. JUDr. George Wimar Fitzler.
Důstojník hlídkové služby.


Powered by LeoSight IFS
LT~28