Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] DOMOBYT.CZ

tomas89

Hráč

2
14.6.2020 20:35, naposledy upraveno 14.6.2020 20:59 uživatelem tomas89

Název frakce: DOMOBYT.CZ

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: tomas89

Startovní 

Popis frakce: DOMOBYT.CZ jde o Frakci která dělá byty,domy,garáže,ale i kanceláře ale jen vnitřek interieru,a Hráči kteří nemají nebo neví jak se to dělá tak si zavolají Firmu DOMOBYT.CZ a my jim to uděláme bud podle sebe a nebo i dokonce podle přání žadatele domu,kancelář máme a i auta,dokonce jsme už udělali 2 domy a majitelé byli velice spokojení také máme 2 ukázkové domy,1 garáž ukázkovou s možností prodeje zisk bude putovaní do Frakce.Nežádám o dotace ale jen o vytvoření Frakce..

misatorcz

Hráč

53
14.6.2020 20:45

Přemýšlím jestli todle myslíš vážně.

tomas89

Hráč

2
14.6.2020 20:58, naposledy upraveno 14.6.2020 21:01 uživatelem tomas89

v čem je problém? dělám to tu poprvé o Frakci tak nevím co dělám špatně

tomas89

Hráč

2
14.6.2020 22:34

nežádám o dotace jen o Frakci

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 11
15.6.2020 06:40, naposledy upraveno 15.6.2020 06:43 uživatelem Lucka11

Nezní to špatně nechce dotace chce jen Frakci,ad si pak jedena sebe jak chce za ně ANO

Co o něm vím tak na City byl legenda v dobrém smyslu a i jeho Sestra nechtěli vydělat ale pomáhali druhým ze svého a taky bez dotací.tak že ANO 

15.6.2020 14:10

Ano jako Roman Smith je to legenda a jeho Sestra taky pomáhaly na City a na RZ.Tak že za mě taky ANO

16.6.2020 09:24

Kašli na Frakci když tam vidím ty návrhy tak asi nechápou o co tu de píšou tam kraviny a když někdo udělá tohle aby se pomáhalo Hráčům tak to ne,hele ty sis pokaždé poradil a vycházelo ti to tak to dělej tak jako do ted a neřeš to oni mají čas jen na to aby měli přínos oni a ne ostatní noví Hráči.jak jsem řekla řeší tu kraviny de jim jen o svoje blaho 

16.6.2020 14:43

V první řadě žádáš o frakci na server, který je neaktivní. Mám dojem, že jsi chtěl žádat o frakci na Artheon a ne na Skimo. Nic to však nemění na skutečnosti, že jsi si zakládal multi-acc jen proto, aby sis pod vlastní žádost napsal pod jiným jménem, že se sebou souhlasíš. Zamítám a zamykám.

Mimochodem, dostal jsi ban na všech tvých 12 účtů!

Jakmile mi podáš vysvětlení na email/Discord, jsem ochoten ti dát unban na jeden účet.