Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

prosím o unban


Videraz

Hráč

5
3.2.2023 11:41, naposledy upraveno 4.2.2023 11:48 uživatelem Videraz

zdravím dostal jsem ban na 8 hodin  za nonRP fear a  nonRP driving když jsem jel s píchnutým kolem tak bych ani irl nezastavil kdyby mi šlo o život na víc fear když jedu 90 tak proč bych zastavoval když můžu ujet? předem děkuji

jbtpravidla

Hráč

20
3.2.2023 12:14

Zkus se zamyslet, kdyby jsi v reálném životě píchnul gumu, tak budeš ujíždět tak max 15min, protože potom by se ti to kolo vyfouklo úplně, a auto by bylo prakticky neovladatelné, hlavně pokud jsi s tím píchlým kolem jel víc jak 60km/h, tak se není čemu divit že jsi dostal ban za NonRP driving. A pokud na tebe mířili policisti nebo hráči, a ty jsi jim skrátka ujel není údivu že jsi dostal rovnou i za NonRP Fear. Pro příště si to zkus jenom představit zda by jsi to co právě děláš, udělal i v reálném životě.

Holub

Hráč

46
3.2.2023 12:28, naposledy upraveno 3.2.2023 12:55 uživatelem Holub

Vsuvka hnidopicha
Zase záleží jak to kolo bylo píchnuté. Pokud to byla bočnice, tak oh boy, to by byla skutečně zajímavá podívaná na téma "do jakého stromu to napere". Pokud šlo normálně o plášť, tak se dá uvažovat nad tím, že by s tím dokázal ujet a že by to bylo říditelné. Ale to je opět otázka pohledu a hlavně interpretace systému, který je na MTA.

Also pro představu s čím se jezdilo do zjištění, že je nějaký problém (cirka týden). Tlak z 2.1 na 1.3 a divné klepání. :)


Powered by LeoSight IFS
LT~31