Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Daniel Hudec


Adiko

Hráč

38
4.2.2023 17:58

dobri
dne 4.2.2023 (dnes kdyby někdo nevěděl) jeden černej raptor srazil našeho kolegu, po pár minutách hledání jsme našli nějakej raptor v kterém seděl Daniel Hudec (možná nesrazil kolegu ale měli jsme podezření na něj) kterej zastavil jakmile jsme projeli kolem něj, pak to vzal polňačkou do MG od BB. My jsme se s policejním chargerem otočili a jeli po cestě k radaru autokempu BB. Tam se z těch baráčků vynoril raptor a jel oproti nám, v ten moment masku neměl, sám to ví i on a v logs se to jednoduše ukáže. Pak jsme ho zastavili a následně z trafficu ujel kde taky jeho driving nebyl úplně adekvátní, bohužel nemám k tomu důkaz ale budiž. Pak jak nám ujel tak jsme šli zpět do MG kde byl Daniel Hudec v druhém autě s nějako babou (nevzpomenu si teď jméno). Tak jsem se ho ptal do /do jestli si můžu pamatovat jeho ksicht při střetu u radaru.



Pak nás chvilku ignoroval, až po upozornění v looc tak se ozval, zeptal jsem se ho tedy znovu.


no a po tomto /do Daniel Hudec odjel.

Byl bych rád o vyřešení situace, díky.

Develon

Hráč

40
4.2.2023 22:42

Tak pokud je na autě tint , tak je z 70% neprůhlednej , z toho co píšeš si neměl moc čas mu do toho auta koukat , měli by jste ty Tinty brát na vědomí , když už v té hře jsou.

UrciteNeHudec

Hráč

20
4.2.2023 23:21

Ahoj, tak...rád se ti k tomu vyjádřím.

Začnu u mého  ´´driving nebyl úplně adekvátní´. No takže, nevím co je neadekvátní k mému drivingu když jsem jel s Raptorem v terénu, za to ty jsi jel neadekvátně, jel si s Chargerem v terénu kolem 100-200km/h ale to nedokážu nijak potvrdit či si jel tak nebo tak...Boužel.
K mému /do..takže začnu u ´´F, auto mělo tint a do předního skla se nikdo nepodíval´´ když jste mě traffic stoply tak se mi do čelního skla nikdo nepodíval a okýnka jsem neotevřel takže mi do obličeje nešlo vidět.

Tímto jsem se k tomu snad dostatečně vyjádřil.
Hudec out.

Adiko

Hráč

38
4.2.2023 23:38

chlape, jel jsi na proti mě tak si nelži sám sobě :D

UrciteNeHudec

Hráč

20
4.2.2023 23:44

tak bych rád poprosil o video kde jsem jel proti tobě

Adiko

Hráč

38
6.2.2023 14:00

máš jedno jediné štěstí že video nemám, neklipuju běžné věci ale jsem rád že se nechceš přiznat :d

7.2.2023 11:38

Dovolím se opět postavit do situace, kdy budu nařknut z nadržování PSA.

Argument "tak se mi do čelního skla nikdo nepodíval" nepovažuju za úplně adekvátní, jsem přesvědčen, že jsi za celou svou dobu působnosti pravidelně neRPil změnu pohledu. V takové situaci není opravdu nutné RPit pohled postavy, pakliže užívá hráč kameru.

@Develon už prosím nepiš podobné komentáře, přinejmenším si jednou sedni do vozidla s tím svým tintem na čelním skle. Mimochodem, 70% tint znamená, že je sklo ze 70 % propustné, opět nevidím jediný důvod, proč by hráč nemohl osobu poznat - nejednalo-li se o jízdu v noci, což se dle doložených logů nejednalo.

Ze strany Hudce to považuji za powergaming, nepotřebuji video k tomu, aby mi bylo jasné, jak situace probíhala. Ostatně samotná /do tomu nasvědčují a kdyby skutečně nedošlo k čelnímu pohledu, celé RP v /do by vypadalo jinak.

Byť beru ohled na několik shodných trestů v historii týkajících se PG, téže respektuji charakteristiku celé situace, proto bude zvolen trest kratší, především aby to v historii měl zapsané. Myslím si, že až se vrátíš domů, už si zase budeš moct zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~61

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024