Dovolím se opět postavit do situace, kdy budu nařknut z nadržování PSA.
Argument "tak se mi do čelního skla nikdo nepodíval" nepovažuju za úplně adekvátní, jsem přesvědčen, že jsi za celou svou dobu působnosti pravidelně neRPil změnu pohledu. V takové situaci není opravdu nutné RPit pohled postavy, pakliže užívá hráč kameru.
@Develon už prosím nepiš podobné komentáře, přinejmenším si jednou sedni do vozidla s tím svým tintem na čelním skle. Mimochodem, 70% tint znamená, že je sklo ze 70 % propustné, opět nevidím jediný důvod, proč by hráč nemohl osobu poznat - nejednalo-li se o jízdu v noci, což se dle doložených logů nejednalo.
Ze strany Hudce to považuji za powergaming, nepotřebuji video k tomu, aby mi bylo jasné, jak situace probíhala. Ostatně samotná /do tomu nasvědčují a kdyby skutečně nedošlo k čelnímu pohledu, celé RP v /do by vypadalo jinak.
Byť beru ohled na několik shodných trestů v historii týkajících se PG, téže respektuji charakteristiku celé situace, proto bude zvolen trest kratší, především aby to v historii měl zapsané. Myslím si, že až se vrátíš domů, už si zase budeš moct zahrát.
Dovolím se opět postavit do situace, kdy budu nařknut z nadržování PSA.
Argument "tak se mi do čelního skla nikdo nepodíval" nepovažuju za úplně adekvátní, jsem přesvědčen, že jsi za celou svou dobu působnosti pravidelně neRPil změnu pohledu. V takové situaci není opravdu nutné RPit pohled postavy, pakliže užívá hráč kameru.
[user:7742] už prosím nepiš podobné komentáře, přinejmenším si jednou sedni do vozidla s tím svým tintem na čelním skle. Mimochodem, 70% tint znamená, že je sklo ze 70 % propustné, opět nevidím jediný důvod, proč by hráč nemohl osobu poznat - nejednalo-li se o jízdu v noci, což se dle doložených logů nejednalo.
Ze strany Hudce to považuji za powergaming, nepotřebuji video k tomu, aby mi bylo jasné, jak situace probíhala. Ostatně samotná /do tomu nasvědčují a kdyby skutečně nedošlo k čelnímu pohledu, celé RP v /do by vypadalo jinak.
Byť beru ohled na několik shodných trestů v historii týkajících se PG, téže respektuji charakteristiku celé situace, proto bude zvolen trest kratší, především aby to v historii měl zapsané. Myslím si, že až se vrátíš domů, už si zase budeš moct zahrát.