Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Green Zone na náměstí


Scor

Hráč

63
17.6.2020 12:47

Zdravím, co takhle přidat greenzone k náměstí? Aby to byl takovej záchytný bod pro všechny kde by se nemohlo přepadávat ,okrádat atd. Jelikož pravděpodobně podle lore by bylo nějaké MPFko v nexusu. Samozřejmě by byla možnost udělat nějaký přepad nebo něco takového ale pod souhlasem administrátora.

arciCZ

Hráč

32
17.6.2020 16:18

Jsem zásadně proti, jelikož si myslím že každý si to spočítat umí co by se mohlo spát apod a nestalo by se to. Navíc když tě někdo chytí a odtáhne do kanálut ak proč ne? Je to součástí RP.

17.6.2020 17:34

Jsem spíše toho názoru, že by se to zakázalo pouze uvnitř Nexusu, možná ještě hned před Nexusem. Celé náměstí bych do toho nezahrnoval a celkově nechám i ostatní se k tomu vyjádřit. Hráči by neměli být příliš limitováni v přepadávání, vzhledem k tomu, že už tak je to kdekoliv na mapě dosti riskantní a pokud by jim jejich cíle zdrhali na náměstí a odvolávali se na pravidla, docházelo by ke zbytečným hádkám, jelikož by se tohoto pravidla dalo takto zneužívat.

sandlerino

Hráč

39
17.6.2020 17:39

Celé náměstí je až moc. Nexus stačí.


Powered by LeoSight IFS
LT~34