Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Povolání "žurnalista"


Scor

Hráč

63
17.6.2020 15:36

Toto povolání by zařizovalo propagandu. Tvořilo by články, navrhovali plakáty a tak dál. Povolání by mohlo být dostupné pouze od loajalisty 4. úrovně aby se zamezovalo publikování článků proti režimu. Fungovalo by to tak, že žurnalista by udělal článek a poté by ho zkontroloval Civil Authority. Ke každému prvnímu přídělu za den (Herní relaci) by dostali noviny ze včerejšího dne. Potom co by byl žurnalista ve vyšší pozici tak by proběhlo očkování 2. úrovně aby nedokázal udělat nic proti režimu. Kanceláře by mohli mít někde u Nexusu. Žurnalisté by pracovali v anonymitě.

17.6.2020 17:32

Podrobnosti bych vymyslel trochu jinak, ale jinak to vůbec není špatný nápad. Takže s návrhem souhlasím a moc rád něco takového na server přidám, krásně to doplní atmosféru totalitního režimu.

V první řadě bych to však nelimitoval tak vysokou úrovní loajalisty, vlastně bych to otevřel skoro každému (třeba už od 1. úrovně loajalisty), avšak ve vedení této "frakce" by byl cenzor, který by rozhodoval o tom, které texty se publikují a které nikoliv - ten už by musel mít vysokou loajální úroveň, včetně brainwashingu.

Psali by se různé články o dění v herním světě, nejednalo by se čistě o propagandu, avšak existovala by přísná kontrola nejen ze strany cenzora, ale i CA/MPF.

Články by se publikovali v novinách jakožto herním předmětu, distribuce by asi nebyla s prvním přídělem, ale vymysleli bychom ještě nějaký jiný způsob.

Kanceláře by se jim asi mohli namapovat nově, protože mě současně nenapadá konkrétní místo, které by pro tento účel šlo využít.

Novináři se určitě nebudou mít špatně, měla by to být nejlepší cesta k získávání loajálních bodů. Snad se tedy najdou hráči, které tato myšlenka také nadchne a budou psát pro ostatní hráče články.


Powered by LeoSight IFS
LT~20