Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


neznamy#8380

Smazaný účet

7
5.2.2023 13:28, naposledy upraveno 5.2.2023 16:24 uživatelem neznamy#8380

Tímhle bych si chtěl požádát o unban, není to tak dlouhá doba co mi byl ban udělen, ale v poslední době, mi začalo Skimo extrémě chybět.

Takže, jak bych začal, asi to vezmu něják od začátku. V poslední době, co jsem hrál na skimu, tak jsem začal být dost problémový hráč, a to jen z toho důvodu, že jsem prostě nedokázal RPIT ilegál normálně, bez okrádání, střílení. Jasně, střílení je v ilegálu normální, ale naše střílení, bylo už docela vyhrocené, protože jsme neznali hranice.

Můj permanentní ban mi byl udělen, asi za dvě akce. Jedna z akcí byla banka. Vše probíhalo v pořádku, normálně jsme šli otevřít safe, a v klidu jsme vykrádali, ale po nějáké době přijeli PSA, no a začalo se něják vyjednávat, přesně do detailů vám to tady nenapíšu, jelikož už je to nějáká doba. Takže po nějáké chvilce vyjednávání, jeden člověk zahlásil na vysílačku že potřebuje pomoc, že má asi nějáké PSA v bance, proto jsem se rozhodl policistu zabít, jelikož jsem věděl, že můj kamarád je v nebezpečí. Byl jsem za to zabanovaný za DM atd.

Pokud bych se vrátil na skimo, tak dokážu slíbit, že to co jsem předváděl, se už určitě nebude opakovat, uvědomil jsem si, že mi to za to opravdu nestojí.

Takhle ke konci bych se chtěl omluvit všem lidem, kterým sem kazil RP. Dost mě mrzí, že jsem si to začal uvědomovat takhle pozdě.

S přáním hezkého dne Lofas. (@Dzardys)
                                                            

 

8.2.2023 15:10

Žádosti vzhledem k okolnostem jejího sepsání nekladu vůbec žádný důraz.

Kdyby ti skutečně záleželo na unbanu, tak si svou žádost sepíšeš sám a nepíšou ji za tebe heily s AvM. A aby sis nemyslel, že to skončí jen u zamítnutí této konkrétní žádosti, další novou si u mě můžeš podat nejdříve v červnu tohoto roku.

Žádost tímto zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~29