Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Port všetkých mojich aut na odťah - Dzardys


mariox

Hráč

31
5.2.2023 20:11, naposledy upraveno 5.2.2023 20:14 uživatelem mariox

Zdravím, dnes sa mi dostala nemilá informácia, skrz pár známych, ktorý majú IC prístup na moje IC sídlo. Vždy mi tam zvyčajne stávali moje autá, no dnes mi prišla fotka s prázdnou záhradou a len dvomi lístočkami. Na prvom lístočku naľavo môžeme vidieť, že mi niekto neznámy hovorí o zaparkovaní áut do interiéru, keďže vraj hráči so slabým počítačom majú pri prejazde okolo lagy. V lístočku číslo dva si môžeme povšimnúť oznam, kde som vraj neposlúchal Dzardysa, preto mi všetky vozidlá odtiahol.

Usporiadame si to teda do dvoch menších častí:


1. Ako môžeme vidieť, prvý lístoček, ktorý mi tam nechal neznámy (Dzardys) je bez podpisu, tudiž som si myslel, že je to nejaký náhodný hráč, čo mi preliezol plot a zanechal mi tam odkaz, ktorý som ignoroval.

2. Mám pocit, že majetok, čo sa týka áut som nadobudol IC a ak mi tam niekto nechá OOC odkaz a ja by som ho náhodou poslúchol, porušil by som tým pravidlo, ak sa nemýlim. Jednoducho by som spravil IC vec, ktorú by mi neznáma osoba nakázala OOC.

Ak si to teda všetko zhrnieme, tak si myslím, že Dzardys mi mohol bez problému napísať na discord, či PMku v samotnej hre, k tomu aby som presne vedel, odkiaľ je ten neznámy lístoček a ja by som to s ním mohol v kľude prediskutovať.


Samozrejme si tu dáme aj miestečko, kde sa trocha obhájim aj čo sa týka samotného parkovania mojich áut mimo interiér, pretože predsa len je krajšie, keď tie autá sú vidno. Ak sa nemýlim, tak kedysi dávno sa vyhradila herná zóna, z ktorej boli pravidelne odťahované autá a dokonca tam bolo aj na dobro zakázané pridávať si ľubovoľný mapping. Chcem tým teda povedať, že môj samotný mapping aj s autami je značne ďaleko od hernej zóny a okolo prejde hráč ráz za čas. A aby moja obhajoba nebola zbytočná, pridám sem aj fotky vozových parkov iných hráčov, nech je vidno, že nie som jediný, kto si autá parkuje vonku, ale očividne som jeden z tých, čo neposlúchli nakázanie od neznámej osoby.


Záverom teda žiadam Dzardysa, nech mi prosím navráti všetky vozidlá, ktoré odtiahol tam kde boli, a prípadne so mnou daný problém prediskutuje pomocou discordu, PM, či Teamspeaku, aby už nedošlo k podobným nepríjemnostiam.

 

mariox.

Ricardoo

Hráč

7
5.2.2023 21:35, naposledy upraveno 5.2.2023 21:38 uživatelem Ricardoo

Dobrý podvečer každému ktorý číta môj viacmenej názor na spomínaný postup adminov.

 

Mojím cieľom nieje posmiešnovať alebo nejakým spôsobom urážať členov AT,
naopak ich naplno rešpektujem.

 

Začal by som s témou odťahovania áut. 

Riešenie typu, "odtiahneme mu autá aby sa to nelagovalo" sa nejedná o správne ale ani múdre a nespravodlivé riešenie zo strany majiteľa vozidiel. Nejedná sa o chybu majiteľa ale chybu samotných modelov ktoré nemusia byť správne optimalizované a dôsledkom toho je výrazný pád FPS. Ak sa jedná ešte o jeho pozemok na ktorom si prakticky môže robiť čo chce ( samozrejme v súlade pravidlách serveru ) sa nejedná o spravodlivím riešením to, že sa mu odtiahnú jeho vozidla pretože to snižuje FPS.

Samozrejme chyba otimalizovaných modelov áut nemusí byť zo strany serveru ale aj zo strany autora samotných modelov alebo platformy MTA.

 

Ako ďaľším prikladom tu je Montgomery.

Mestečko v ktorom sa nachádza tisícky modelov áut ktoré už rapidne snižuje kvalitu hrania.

Prečo práve tu sa neriší to, že tu každému jednému hráčovy snižuje FPS? Hráč môže mať akýkoľvek výkonný počítač, ale stále si môže povšimnúť už spomínaný rapidný pokles FPS. 


A aké je vôbec riešenie tohto spomínaného problému s optimalozovním?

Riešenie tohto problému sa jedná o veľmi ťažký a zdĺhavý proces. Ja osobne by som navrhol v mestečkách Blueberry, Palomino Creek a Montgomery pravidlo prakovania áut v garáži. Naplno súhlasím s ostatnými a verím, že nie každému sa zdá tento návrh dobrým. Predsa každý by sa rád popýšil svojím autom akýmkoľvek spôsobom. Toto je čiste len návrh ktorý by mohol či už málo ale nejakým spôsobom by zvýšil kvalitu hrania v spomínaných mestečkách. Samozrejme si aj uvedomujem, že ak by tento spomínaný návrh bol uznaný, nadaľej by vznikali problémy poklesu výkonnosti v samotných garážiach.

 

Ďakujem každému ktorý si prečítal tento dlhý a nudný názor, naďalej plne rešpektujem hráčov ktorý súhlasia ale aj nesúhlasia s mojím názorom. 

Prajem pekný zvyšok večera, s pozdravom, RIchard.

 

5.2.2023 23:24, naposledy upraveno 5.2.2023 23:28 uživatelem MarcusAnderson

To s tím parkováním všech vozidel v oblastech MG,PC,BB není podle mě moc výhodné, sice jako, mohlo by to být třeba řešení pro hráče kteří mají LowPC, ale myslim že při vstupu do té garáže by mohla (pardon) některým hráčům asi vyletět grafická karta kdyby si šli dovnitř pro vozidlo, další důvod proč by to nebylo dobré řešení je to že žádné z těch budov nemá tak velký interiér garáži aby se tam mohla umístit veškerá vozidla v jednotlivých městech A přidání dalších by vyžadovalo nějaký mapping jestli se nepletu, to pro hráče taky nebude polepšující.

Druhá věc je ta chata v té poušti, tam jak nic kolem neni tak to načítání není tak náročné jak v tom městě, funguje to tam jinak na slabších PC.

Ale k problému, který tu řeší @mariox. Přijde mi to jako nespravedlivé. Když se na to budeme dívat z druhé stránky tak on nemůže za to že někteří mají horší PC a vyřešit to odtáhnutím všeho. Už vidím jak bych se tvářil já, představa toho že vše budu muset zaplatit a vyzvednout a následně převést, jenže kam, u domu se to bude opakovat. Vyhodit peníze za to že někomu dropujou FPS když projíždí kolem mě taky nepřijde fér vůči jeho osobě.

Myslím si že @Dzardys se to snažil vyřešit ve prospěch serveru, který nabízí zapálencům a možno aj OG’s z SA hráčům co největší herní zážitek, který se pojí nejen obsahem RP ale také o tom jak ti to funguje, každý kterému hra běží v poho se na to kouká z jiné stránky, ale když máš solidní lagy tak to neni moc příjemné. 

Děkuju každému jedinci který to dočetl až sem, přeju Vám dobrý první krok do následujícího týdne a na viděnou na Skimu!

- M.A.

7.2.2023 11:29

Stížnost na člena AT není platná, dokud není ve správné kategorii. Dovolím si to tu uzamknout a přenechat toto subfórum svému opravdovému účelu.

K situaci se vyjádřím jen velmi krátce. Hyenismus ve formě farmy na lagy není omluvitelný ani mimo zónu, poukazovat na toho nebo na toho taky nepůsobí jako zrovna pádný argument. První upozornění jste dostali od jiného člena AT a že je od admina tě mohlo napadnout ve chvíli, kdy ta poznámka byla locknutá.

Oháníš se pravidly, ale kdybys skutečně chtěl s hráči vycházet, tak se aspoň zamyslíš nad tím, že jim to může kazit požitek ze hry. K odtahování vozidel dochází pravidelně, a to i z míst, která se jeví jako parkoviště - viz Blueberry etc. Vysoká koncentrace entit na jednom místě zkrátka způsobuje lagy a protože chceme udržet co nejlepší hráčský požitek, je to bohužel nezbytné. V tvém případě doporučuji vybudování podzemní garáže, nevidím ve svých činech pochybení, jsi dlouhodobým hráčem tohoto serveru a tak jsem přesvědčen, že o tom víš.

Nicméně o tom rozhodne případně vyšší člen AT, pakliže si podáš svou stížnost tam, kam patří.


Powered by LeoSight IFS
LT~69

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024