Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu


NabyteY

Hráč

3
6.2.2023 16:30, naposledy upraveno 6.2.2023 16:36 uživatelem NabyteY

Dobrý den, chtěl bych poprosit o zkrácení banu.

Ban mi byl udělen na 2týdny.

Stalo se to v neděli při okrádání a uvědomuju jakou jsem udělal chybu.

Při okrádání vyjelo na nás policejní auto tak jsme se snažili ujet v tom kamarád naboural a já jel dál ale nemohl jsem je tam nechat tak jsem se tam vrátil.
Nalítl jsem do policistů a policejních aut. 

V tom momentu jsem se postavil a začal běhat aby mě policista nezabil.

Taky prostě v tom okamžiku jsem nenapsal status, který jsem si dopsal po tom ale bylo to hodně slabé a měl jsem si ho napsat ihned.

Udělal jsem spoustu chyb co se stát nemělo.

Chci tvořit kvalitní RP a ne FRP.

Už tak jsme si s ostatnímy říkaly že prostě chceme tvořit kvalitní RP i kdyby nás to stálo CK.

Pěkný zbytek dne.

 

AdReXL

Hráč

26
6.2.2023 17:05

Pri mojom únose si porušil viac ako osem pravidiel, čakáš, že ospravedlním aké si napísal si to skrátiš? Výhovorka, že chceš tvoriť kvalitné RP, podľa mojho názoru dostatočná není, pretože toto kvalitné RP určite nebolo. Odporúčal by som zaučenie a preštudovanie si pravidiel.

7.2.2023 09:09

Ahoj, nemá cenu nad touhle žádostí vůbec přemýšlet. Vaše rádoby hraní tak, že autem nalítnete do benzínky a pak druhý kolega autem nalítne do policejního, kde stojíte jak vy, tak další členové PSA. Nevím v jaký realitě žijete, nemá to nic společného jak s kvalitním RP, tak s ničím co souvisí s normálním světem. Pokud chcete hrát kvalitní RP, super, já budu ten poslední co Vám v tom bude bránit. Takže zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~41