Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Giacomo Marian


Hemalkod

Hráč

24
6.2.2023 20:10

Giacomo Marian

 Dětství

Giacomo Marian se narodil roku, 1992 do rodiny vyšší střední třídy, v městě Palermo v Itálii. Dětství měl normální, v pořádku vychodil základní školu, na střední školu neměl vůbec představu, co dělat. A tak udělal to co asi každý který nevěděl, šel na Gymnázium, která s menšími obtížemi, taktéž úspěšně dokončil.

Po Gymnáziu se rozhodl, jít studovat práva. Což taktéž udělal. Ve studiu práv měl již obtíže, a několikrát měl už namále, aby ho vyhodili,  naštěstí úspěšně, studium dokončil, a získal titul Ing.

"Práce"

Po úspěšném vystudování práv, se rozhodl si vytvořit vlastní advokátskou kancelář, a začal se zaměřovat na práva, a soudy "menších" zlodějíčků, díky penězům co si za své studium našetřil, a co mu rodina přispěla, Giacomo udělal slušnou kampan, na zpopularizování jeho advokátské kanceláře. I díky nekalím praktikám, co byli v mnoha případech na hraně zákona, i přímo nezákonné jako bylo zfalšování důkazů a podplácení, a jeho výbornými manipulativními technikami díky nimž, většinou přemluvil žalobce, porotu, či soud, vyhrával jeden soud za druhým, a díky tomu že jeho klientela, byli spíše lidi, typu feťáci, genstři, pod Giacomo rychle nabral kontakty, v vědělo se o něm, a díky jeho kontaktům mohl zlepšovat své praktiky, díky němž vyhrával soudy, díky jeho kontaktům, a jeho výhrách v soudem se začalo popularizovat i v nejhlubším podsvětí Itálie.

Jeden osudný ten, k němu přišel muž jeden z lidí Alessandra Chengretty, Stefanno Chengretta. který působil jako prostředník a domluvil s schůzi se samotným Alessandrou Chengrettou. To byla doba, když již byla rodina Chengretta byla na již dlouhou dobou ne vzestupu a pád byl na nedohledu, společně s schůzi měli vymyslet jak udělat pračku peněz pro jejich mění, společně vymysleli sít' drogérii, po celé Itálii, která měla jejich velké mění vyprat, za několik měsíců, a stalo, že finanční úřad na nic nepřišel, a díky takovému velkému úspěchu, se Giacomo rychle v rodině vypracoval.

San Andreas

Ubývali léta, a až do prosince roku 2022, kde již 40 letý Stefanno Chengretta, opustil rodnou Itálii, a přesunul se daleko, a až dalekého San Andreas. Giacomo jako jeden z velkých členů rodiny Chengretta, byl pozván do San Andreas, Stefannem Chengrettou. Kde společně a dalšími pozvanými rozjeli novou "pobočku" rodiny Chengretta, Giacomo se v rodině dosti činil, a vypracoval, se až na pravou ruku... A dál to už je tajné... ;)


Powered by LeoSight IFS
LT~14

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024