Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 18. 6. 2020 - Mimořádný nábor


18.6.2020 15:38, naposledy upraveno 18.6.2020 15:44 uživatelem SedliX

Vážení čtenáři,

vítám vás na webových stránkách naší ZZS a FN. V dnešní tiskové zprávě bych rád shrnul aktuální situaci, se kterou se v ZZS potýkáme a oznámil informace k mimořádnému náboru, který proběhne zítra, tj. dne 19. 6. 2020.


Aktuální situace

Ti z vás, kdo v nedávné době potřebovali naši pomoc, si mohli povšimnout, že náš provoz je omezený. Jako zdravotnická záchranná služba si však omezení v provozu nemůžeme dovolit. Proto jsme se rozhodli příčinu pokusit účelně řešit.

Příčinou omezení našeho provozu je nedostatek zdravotnického personálu a změna ve frekvenci výjezdů. S nástupem letních měsíců se jejich složení změnilo - oproti očekávání jsou výjezdy méně časté. Stejně jako v minulých obdobích zcela jednoznačně dominují úrazy. To by samo o sobě situaci zásadně nekomplikovalo. Hlavní faktor, který nás limituje, je počet dostupných posádek.

Pokud posádka vyjede k výjezdu, stává se nedostupnou do doby, než výjezd vyřeší. Je zcela pochopitelné, že v době, kdy máme všechny dostupné posádky v terénu, nemůžeme na další výzvu nikoho poslat. V současnosti se velmi často stává, že po "období ticha" přijde najednou salva výjezdů. Snažíme se výjezdy organizovat dle naléhavosti a vyřizovat je postupně, proto vás prosíme - omluvte, pokud z naší strany dojde ke zdržení.


Informace k mimořádnému náboru 19. 6. 2020

Z důvodu nedostatku zdravotnického personálu (vizte výše) jsme se rozhodli pro uspořádání jednorázového mimořádného náboru, který bude oproti standardnímu náborovému procesu (informace  k němu najdete na tomto odkaze) jednodušší. Přesto bych rád upozornil, že standardní nábor není pozastaven a přihlášky nadále přijímáme.

V odpoledních hodinách 19. 6. 2020 plánujeme uspořádat jednokolový nábor založený pouze na ústním pohovororu. Nábor bude probíhat pravděpodobně od 18. do 20. hodiny, konkrétní čas oznámíme k odpoledni před zahájením náboru. Nábor bude probíhat prostě - vyhlásíme mimořádný nábor, zájemce se dostaví, podstoupí pohovor, dle kterého bude či nebude přijat na pracovní pozici zdravotnický záchranář ve zkušební době (nebo jiné dle dosaženého vzdělání). 

Prosíme zájemce, aby s sebou na pohovor přinesli svůj občanský průkaz, řidičské průkazy a dokument dokazující nejvyšší dosažené vzdělání. Primárně nábor cílíme na zdravotnické záchranáře, ovšem rádi přijmeme i jiné vážné zájemce o obor urgentní medicína.


Závěrem přikládám kontakty, které by vám mohly být užitečné - neváhejte se na nás obrátit s jakýmikoliv dotazy, připomínkami nebo kritikou.

MUDr. Sophia De Rodri - Ředitelka ZZS HMP

  • tel.: 368-817
  • e-mail: sophia.de.rodri@zzshmp.cz ((Discord Lofan#6238))

MUDr. Jan Válek, Ph.D. - Zástupce ředitelky ZZS HMP

  • tel.: 662-934
  • e-mail: jan.valek@zzshmp.cz ((Discord SedliX#2670))

přeji hezký den,

Jan Válek, zástupce ředitele


Powered by LeoSight IFS
LT~16